Peter Daniel - Verstrech - máte skúsenosti?

Prosim mate niekto skusenost s touto firmou? Dakujem za kazdu odpoved...
Odpovedať
1
2
11
Ahoj :-) Nám zatiaľ urobili okná a zajtra majú dorobiť vonkajšie rolety a žalúzie, tak môžem potom podať komplet info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na túto firmu si dajte obzvlášť pozor. Dodával veľa vecí pre majiteľa pekárne v Kvetoslavove a nakoniec to riešili súdnou cestou. Platba vopred, peniaze sa stratili a podobne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mistom dobry den...nahodou nemate kontakt na Verstrech firmu? ja som si dal od nich urobit okna, dal som im zalohu a od vtedy sa len vyhovaraju ze sa rozbilo sklo a podobne veci a posledny tyzden uz ani nedviha telefon. Neviete prosim poradit ako sa k nim dopatrat? vopred dakujem.
Odpovedať
My sme na tom podobne. Zalohu si vzali, dvere sa zevraj vyrobili male, takze sa to oneskori, potom boli dovolenky.....a viac sa mu nemozme dovolat.
Odpovedať
Aj my sme naleteli tomuto podvodnikovi.. ani penazi a ani dveri. Parada!!! Cisla, ktore su uvedene na objednavke uz neexistuju.
Odpovedať
aj ste nieco dostali od neho spet aj mne je dlzny
Odpovedať
@irisevka 0944306025 toto cislo cas od casu zdvihne, ale aj tak len klame
Odpovedať
@jaaa123
Odpovedať
@irisevka
Odpovedať
@jaaa123
Odpovedať
@irisevka
Odpovedať
Dajte sa všetci oklamaní dokopy a podajte trestné oznámenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jaaa123
Odpovedať
Dajme sa vsetci oklamani dokopy .... podame hromadne trestne oznamenie ... napiste mi do IP adresy. @jany1808 @jaaa123 @fehi
Odpovedať
@irisevka myslite ze ked ich udame, urady to vyriesia? Najradsej by som ho stretol osobne :D
Odpovedať
@fehi aj ja by som ho chcela stretnut ... ale medzi styrmi ocami.A co navrhujete, ako mam inak dostat peniaze naspat? :-S
Odpovedať
@irisevka tak to by som aj ja rad vedel ako ich dostat spat :(
Odpovedať
zdravim tiez som naletel tomu podvodnikovi zobral zalohu a ani peniaze ani okna hajzel jeden kiezby som ho stretol medzi stirmi ocami tak ho v zuboch roztrham a dam ho na sud tel uz vobec nedviha a ked dvihol same vihovorky ze sa pokazilo auto a ze robia na letisku a tam nieje signal bla blaaa ]-(
Odpovedať
@irisevka
Odpovedať
@irisevka Tu je tiež jeden oklamaný zákazník p.Petra Daniela.Chcem sa pridať k hromadnému trestnému oznámeniu. S pozdravom, vi79
Odpovedať
Vidim ze p.Daniel si riadne zarobil.
Odpovedať
Ahojte, aj ja som oklamaná, pred rokom nám mal urobiť prekrytie balkóna, zobral zálohu, nedvíha telefón a ak náhodou, tak samé výhovorky, vraj to má nachystané, ale pracujú na letisku na veľkej zákazke a bláábláá, 3 krát sme sa dohodli na určitom termíne, ja som si vybavila voľno v práci a samozrejme neprišiel a ani sa neozval, pred pár dňami som mu poslala sms, že ak do konca mesiaca nevráti zálohu, tak podám trestné oznámenie a nebudem sama, podľa toho, čo tu čítam, má toho na rováši dosť. Ak moje ultimátum nesplní, pripájam sa k hromadnému trestnému oznámeniu.
Odpovedať
@elmis
Odpovedať
@vi79 ale my sme uz viaceri podali trestne oznamenie kazdy zvlast a je nas asi 7 jeden pan pojde padat v stredu
Odpovedať
ja uz teraz cakam co stoho bude ci to pomohlo alebo co my na to povedia na polici ako budu pokracovat dalej
Odpovedať
na policii jeto zbytocne riesit musite ist vsedcia hned na sud aby sudca vidal platobny rozkaz na vratenie penazi aby sa naplnil skutok trestneho cinu a podvodu.
Odpovedať
@elmis musite podat trestne oznamenie na sude inak sa nepohneme a ten clovek vie velmi dobre co roby a ako obyst zakony preto na nho treba tvrdo na hajzla !!!
Odpovedať
Dobrý večer, podarilo sa niekomu z vás získať späť peniaze? Alebo ako pokračujú trestné oznámenia? Ďakujem
Odpovedať
Ešte by som sa chcela spýtať či ste všetci mali pokladničné doklady K uvedeným záloham?
Odpovedať
@lilka1113 ano, pokladnicne doklady su....len podla mna s fake peciatkou uz :)
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?