Páska nie je v kontakte s murivom. Je to ok?

Vcera nam montovali okna aj s paskami zo Slovaktualu. Zo sluzobky som sa vratil uz ked to bolo hotove. Vsetko sa zda byt v poriadku, s oknami zatial spokojnost, az na maly detajl. PU pena vytlacila pasky t.z. paska nie je v kontakte s murivom ale s PU penou. Co myslite, je to OK?
Odpovedať
Profilova fotka
Nieje to OK treba reklamovať prácu.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, treba to reklamovat... A urcite sa im to nebude velmi pacit, lebo okolo tych okennych spaliet, je to taka nevdacna piplava robota.
Odpovedať
To je katastrofa ,úplne zle ,výhodné peniaze za okna aj za materiál ,úplne zla montáž používat klinice na kotvenie okien alebo dvier je nepripustne a v pripade posuv ných dvier už ani nehovorim.Toto len demontovat a namontovat nanovo.Tym co to montovali by Mali dat pokutu a zobrat živnostenské opravnenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Klince sa do ytongu hlobia bežne v tom problém nevidím , problém je v tej páske - pena nie je v kontakte s oknom - nedrží ho, potom sú už klince problém pretože sami o seba sa môžu vykýať. Okrem toho popri kotve okna ti páska robí pekný prievan. Nech ti to vyrežú a fúknu penou za deň to majú hotové
Odpovedať
WTF???? Klince su v poriadku???Tak co by si povedal keby som ti v dedskej izbe zaklincoval 20kg luster a poslal sa tam hrat deti ?Ako ja som uplne z ineho oboru ale prave pre toto som si okna montoval sam.Na kazdu kotvu isli dve natlkacky 8x80 ,prelepene okamzite sietkou s klebrom a kotva sla kazdych 50cm vsade okolo okna.Nechcem raz zazit to ze mi vietor po osmych rokoch vytlaci okno ked ta pena bude ako prasok do peciva ,alebo mi vypadne decko von aj s oknom ked bude po nom buchat...Takto to dopadne ked chce niekto za jeden den namontovat dva baraky ...
Odpovedať
REKLAMOVAT !!! 2 kollega klince v oknach su namahane na strih, pri lustri zase na tah
Odpovedať
Nieje to vporiadku ale nestrašte tu,možno použili vysokoexpanzú penu,čo je chyba,ale skôr bolo chladno a pene trvá oveľa dlhšie než ukončí rozpínavosť takže sa to stalo po ich odchode !!! Povoliť pracne/tie plechové pásiky/ penu orezať,pretmeliť aj penu a pásku pritmeliť k osteniu. Pásku netreba meniť,nemala prečo stratiť funkčnosť!!!. V každom prípade nech si to prídu spraviť majstri. Klince nie sú problém, okno po omietnutí dnu i von nemôže nikdy vypadnúť, ako by sa cez tu omietku pretlačilo? mimms čo tu trepeš o právnikovi? Načo vymontovať okná? Vieš o čom hovoríš? Normálnu písomnú reklamáciu a ak nebude riešená v zákonnej lehote 30 dní,potom sa môžu oháňať právnikom ale účinnejšie je pohroziť televíziou,hneď dobehnú :-) :-) :-) !!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?