Overený dodávateľ na vonkajšie hliníkové žalúzie

Pozdravujem, Poprosím o informáciu kto ma dobre skúsenosti s firmou ktorá robí vonkajšie žalúzie v okrese Senec Dakujem vopred za komenty
Odpovedať
1
2
Mozem z vlastnej skusenosti vrelo odporucit firmu Grman Profimont. Nie su sice z okresu Senec, ale za nas velka spokojnost.
Odpovedať
@exponent ďakujem za odpoveď, ešte by som Vás chcela poprosiť o fotto v rámci možností samozrejme. Ďakujem. Vám.
Odpovedať
@storm2015 preposlem.
Odpovedať
Tento rok sme si davali vonkajsie zaluzie od firmy Isotra. Konkretny typ vyberala u nas manzelka a bol som prekvapeny, ako dobre utrafila. Ak by si mala nejake otazky, tak kludne sa pytaj, mam to cerstvo v hlave. Boli sme sice v pradajni v Martine, lebo sme odtialto, ale predajcov maju po celom Slovensku. To by si si vedela bez problemov vyhladat.
Odpovedať
@stano_33 ahoj, vďaka za info, áno zaujíma ma predajca v okrese Senec, tiež odtiene aké sú v ponuke. Keďže dom má strechu hnedú ako aj okná a fasáda bude svetlá béžová a vyslovene potrebujem napasovat odtieň k tomu. A ešte otázka aká dlhá bola lehota od objednávky po realizáciu. Tiež ci daná firma robí aj servis v prípade potreby. Koľko vezmú zálohu. Posli pls.do ss aj fotto v rámci možností. Vdaka
Odpovedať
@storm2015 ked si das ich stranku, tak sa vies lahko preklikat k ich predajcom a vyberies si uz podla kraja alebo mesta. Isto najdes aj nieco v okoli. Tam si vies pozriet aj vzorky kadejake potom. Oni sami uvadzaju, ze je lepsie si pozriet nazivo, lebo tie farby na obrazkoch mozu malo skreslovat. Mozes mat inak nastaveny monitor alebo co. Dodacia doba je nejake dva tyzdne plus minus. To zalezi aj od toho co a kolko si objednavas, takze pri kazdej objednavke sa to bude asi kusok odlisovat.
Odpovedať
@storm2015 to asi zalezi od jednolivych predajcov, ze kolko percent budu pytat ako zalohu. nam predajca hovoril, ze ked sme novi zakaznici, tak moze pytat aj plnu sumu od nas, ale ze to tak nezvykne robit. sme sa tak nejak mimochodom popri debate dohodli na polovici sumy, ze zaplatime dopredu. cakali sme nejake dva tri tyzdne, to si uz presne nespominam. servis myslis akoze montaz?
Odpovedať
@prvosienka5 zdravím, servis myslím po montáž v prípade potreby, teda záruka sa vzťahuje 2 ročná a po tomto období. Teda verím ze servis dlho potrebovať nebudeme po montáži, no jeden nikdy nevie...My sme dávali jednej firme nacenit zatiaľ a 6 okien a tri balkónové z toho jedny ttojdielne nám vyrastali v sume 5000€,, cena sa zatial už 3 mesiace nezmenila.
Odpovedať
@storm2015 Ako ste sa rozhodli?
Odpovedať
@exponent zdravím, zatiaľ to vyzerá tak ze využijeme firmu co nám dodávala okná.... No uvidíme. Ešte sme nerozhodli
Odpovedať
@storm2015 jaj akoze po tych dvoch rokoch myslis? tam sa to riesi normalnym servisom zrejme. my mame tienenie cca nejake dva roky a nevyskytol sa ziaden problem. takze z vlastnej skusenosti ti povedat neviem. ale keby si chcela, tak na stranke maju podrobne rozpisane zmluvne podmienky. ze si to vies aj dopredu pozriet, aby si vedela, do coho ides. manzel to tiez doma pozeral popri tom, ked sme sa rozhodovali, co vyberieme z ponuky. neskusali ste viacero firiem oslovit so ziadostou o cenovu ponuku? @stano _33 a co ste si vybrali nakoniec? teda pardon, co manzela vybrala 🙂
Odpovedať
@storm2015 My sme chceli zaluzie znacky Climax a montovala nam ich fy Hamax z Malinova. Boli sme spokojni. Najskor dodali kastliky a po dokonceni domu a fasade (cca po roku) namontovali zaluzie. Zalohu sme platili cca 1/3 z ceny, zvysok az po kompletizacii.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stano_33 manzelka vybrala dobre a celkom aj rychlo, takze klobuk dole pred nou. Model vonkajsich zaluzii Setta 90. Tie lamely maju o nieco vacsie, nez tie standardne typy. Hodia sa tym padom na vacsie okna, ktore my mame. Lepsie to na nich vyzera. Ked sme planovali, ako co bude na dome vyzerat, tak od zaciatku sme vedeli, ze okna chceme mat velke. Nech mame cely dom taky presvetleny.
Odpovedať
@stano_33 tiez sme davali tienenie od tejto firmy, co spominas. vlani sme to riesili zaciatkom roka. som si vsimla to oznacenie, ktore si pisal, reku nieco mi to hovori. a to preto, ze tiez sme davali Settu ale to ciselko je ine. teraz mi nenapadne v rychlosti. a co na ne hovoris? pacia sa ti? ja som fakt rada, ze sme sa rozhodli pre toto vonkajsie tienenie, aspon nemusim mat doma nic na oknach.
Odpovedať
@storm2015 nam nedavno namontovali zaluzie znacky Neva. Montazna firma vigo.sk z BA-Petrzalky. Zatial vsetko ok, perfektny pristup, sam majitel chodi zameriavat a zvykne aj na montaze. Najprv sme objednali kastliky a potom zamerali do nich zaluzie. Zaloha bola v oboch pripadoch 50%. Dodacia doba tusim 4-6 tyzdnov.
Odpovedať
@1ufka1 este je tam jeden model Setta alebo potom su aj Zetta a Cetta plus tie dalsie oznacenia. Dost podobne su tie nazvy. Akoze mozem povedat, ze za ten cas, co ich mame je to parada. Netreba sa o to nejak starat, nijaka udrzba nie je potrebna, kedze dazd ich od prachu oplachne. Funguju ako maju, nemam co zle povedat na ne. Tak to my zase mame doma na oknach zaclony. Zena hovori, ze aspon nieco tam byt musi, ked tam nie su zaluzie ako to bolo predtym. Ze je to take hole bez nicoho. A tak reku dobre.
Odpovedať
RealTec trnava, robia zaluzie Lomax, mame Z90 bronz, pekna robota...
Odpovedať
@stano_33 hej hej, to som si aj ja vsimla, ze je to take podobne. sa mi to dost aj plietlo. musela som sa pozriet do papierov, ze ake je to nase oznacenie, musela som na to stale mysliet. tak je to Setta 65. budu asi dost podobne s tymi tvojimi, ci nie?
Odpovedať
@1ufka1 podobne ano, ale su tam rozdiely. Tie moje su vlastne na vacsie plochy. To ciselne oznacenie hovori o velkosti tych lamiel. Cize ked su lamely vacsie odporucaju sa ako tienenie na vacsie okna. A ten nazov, to prve pismenko by malo tusim oznacovat tvar alebo zahnutie lamiel. Hadam som to spravne pochopil, ked mi to bolo vysvetlovane.
Odpovedať
@stano_33 vidis to, to som nevedela. podla mna nam to aj spominal predajca, ale vyzera, ze pre mna to bola nepodstatna informacia, kedze si to nepamatam. sikovne ale, ze takto podla toho jedneho pismenka vedia vlastne oznacit celu kolekciu a aj to dava zmysel, ze prave takto. na taketo technicke veci je manzel. ja vybera podla toho, co sa mi paci. asi vo vacsine pripadov to tak funguje si myslim. ale podstatne je, ze spolocne sa nam podarilo dobre vybrat. mame take standardne okna, nedavali sme moc velke, reku kto by to potom umyval. tak zrejme preto aj mame my tieto mensie.
Odpovedať
@1ufka1 moze byt. Tak ono keby sa velmi chcelo, tak daju sa aj tie moje prisposobit na mensie okna. Ale skrz to, ze su primarne urcene na vacsie plochy, tak preto aj tie lamely maju tomu prisposobne. Kazdopadne je dolezite to, aby nam dobre sluzili a to myslim, ze poviem za nas oboch, ked poviem, ze toto im ide fajne.
Odpovedať
@stano_33 no ved to, ze ked je to takto rozdelene a kazde ma svoje urcenie, tak by bolo asi zbytocne vymyslat a skusat to kombinovat nejak ina. si myslim, ze aj ten predajca uz vie, co kam bude lepsie pasovat, tak to si necham poradit.
Odpovedať
@1ufka1 toto mi presne napadlo, ze nie nadarmo robia tolko modelov. Aby vedeli splnit konkretne poziadavky a nie potom nejak dostelovavat alebo co. Takto je to rozdelene na take a onake okna. Ked chces take, co ti viacej aj odhlucnia, aj to sa da napriklad, lebo niektore maju take tie gumky alebo tesnenia alebo ako by som to pomenoval, ze vlastne ked ich zatiahnes, tak to tak dopasuje do seba a zamedzuje to jednak aj prieniku svetla, to je samozrejme, ale aj ten hluk to vie eliminovat. Za spomenutie stoji napriklad aj to, ze taketo tienenie, ked clovek ma, tak tym, ze mu neprenikne svetlo dovnutra, tak tym padom ani take teplo. Super riesenie v lete v horucavach, clovek nepotrebuje ani klimu.
Odpovedať
@exponent teda rozhodnuté, Keď svieti slnko z Hamuljakova, už máme predpripravu.
Odpovedať
@storm2015 Vyborne. 🤗 Drzime palce, aby aj finalna montaz dobre dopadla.
Odpovedať
@1ufka1 a ty to mas od akej firmy zaluzie? Sa ich tu viacej spomina, len som tie tvoje nejak nezachytila. Ak by si mohla napisat, dakujem.
Odpovedať
@exponent Mas skúsenosť s nimi?
Odpovedať
@storm2015 S firmou Grman Profimont, ktora nam dodavala a montovala vonkajsie hlinikove zaluzie mame dobru skusenost. Zaluzie mame tak asi rok v prevadzke a mame ich napojene aj na inteligentnu domacnost. Takze zatial velka spokojnost. Ale Vy ste sa uz rozhodli pre niekoho ineho, vsak?
Odpovedať
@hrehusa neviem ani, ci som to tu nejak priamo spominala, skor sme sa o modeloch potom bavili. ale tak aby som ti odpovedala, my sme si davala od Isotry robit vonkajsie zaluzie. tiez zvazujete nieco taketo?
Odpovedať
@1ufka1 no moze byt, ze uz to bolo spomenute, ale to rychlo zapadne medzi ostatnymi komentarmi a este ak sa viacej spolocnosti spomina, tak potom v tom ma clovek hokej, ze kto co. vies co, my mame uz tienenie a dokonca tiez od nich. len som bola zvedava, ako spravna zenska, co ti poviem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?