Overená firma na vonkajšie žalúzie

Zdravim,mozte mi prosim vas poradit overenu firmu na vonkajsie zaluzie?
Odpovedať
1
2
Budeme si davat od Climax :-)
Odpovedať
@matis9 ROMAKO
Odpovedať
co je na tom smiesne?
Odpovedať
@gashtaan a kto hovori ze je to smiesne?
Odpovedať
@matis9 gashtaan asi myslí toho smajlíka v nadpise.
Odpovedať
@matis9 Ja mám od Reflexrol.
Odpovedať
@matis9 no obycajne to v pisanom texte naznacuju emoticony.
Odpovedať
@gashtaan ja sa pytam na firmy ktore sa zaoberaju vonk.zaluziami a hlavne ak ma niekto skusenosti a nie nato ze je tam emoti,ked ta to tak trapi tak nekomentuj prispevok
Odpovedať
@chrobak7 ja sa pytam na firmy a nebudem riesit ci tam je emoti,ked niekto nechce tak nech nekomentuje prispevok
Odpovedať
@matis9 mna to zaujimalo z takeho toho psychologickeho hladiska... ci to je nejaky tik ci co.
Odpovedať
@gashtaan prosim ta ked chces psychlogicky komentovat tak niekde inde a nie normalne prispevky
Odpovedať
@matis9 ved prave ten emoticon z toho robi nenormalny prispevok, inak by som sem nepisal.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@matis9 Dobrý deň,v prípade záujmu Vám vieme vypracovať cenovú ponuku na celý komplet okná, dvere ,tienenie. Rád by som Vám dal do pozornosti našu kolekciu ALL IN ONE ,ktorú nájdete v našom profile MS. Môžete nás navštíviť v ktorejkoľvek pobočke ,prípadne nám napísať alebo zavolať. S pozdravom Vladimír
Odpovedať
@gashtaan Hmm, nuz ano, mam take tiky. Kazdemu posielam smajlika s úsmevom v domneni, ze mu to sprijemni deň, ale netusila som ,ze je to nenormalne =-)
Odpovedať
@kreola tak to je tiez diagnoza :-D
Odpovedať
@gashtaan Dakujem, som rada, ze mam taku diagnozu :-). Lepsie ako byt hejter :-p
Odpovedať
@matis9 Rollstyl Skalica, ale chodia po celom západe ... Nám robili pri Trnave ... Maximálna spokojnosť ... Používajú SOMFY motory ... Cena o tisícku nižšia ako sunsystem. Na našej ulici robili ďalším 4 rom. Lepšiu cenu som nikde nezohnal :)
Odpovedať
K-System, Alutec (robia českú značku Climax), Refrexroll (značka Isotra)
Odpovedať
@lubk0 ďakujem
Odpovedať
@sannco ďakujem
Odpovedať
vchodove dvere a garažovu branu mame od spoločnosti Kruzik a čo som počul, čital tak robia a j exterierove žaluzie, rolety. Skus to.
Odpovedať
@matis9 VENYS
Odpovedať
Caute, mam jeden problem s ktorym by som potreboval poradit. Nejako sme dopredu nemysleli na tienenie, boli sme v tom, ze dame len zaclony a zavesy a bude to bohate stacit. No nestaci :-| Oplatia sa vonkajsie zaluzie alebo rolety montovat aj teraz uz na hotovy barak? Ako by ste to riesili? Co myslite, co bude najlepsie? Za odpovede vopred dakujem :-)
Odpovedať
@zdennicio Či sa to oplatí - to si musíš zodpovedať sám. Či je to technicky možné - áno, vonkajšie žalúzia a rolety sa dajú montovať aj dodatočne. Akurát nebudú ukryté vo fasáde, ale kastlíky budú priznané. Konkrétne riešenie ti odporučí firma, ktorá ich dodáva. Treba ale rátať s tým, že dodatočná montáž ti zmenší svetlú výšku okien. Alebo musíš rozbiť fasádu.
Odpovedať
@zdennicio kvúli teplu cez leto určite. zaleži od toho ako je vysoke okno tak ti to uberie svetlost ako piše chrobak. U rolety dokažeš spravit menši kastlik ako u žaluzie ale je to na tebe
Odpovedať
@matis9 Sme slovenský výrobca K-system a sme overený výrobca vonkajších žalúzií. Získali sme certifikáty kvality ISO a opakovane svoju kvalitu obhájili. Pri certifikácii sa overuje nielen kvalita výrobku, ale najmä sa hodnotí prístup k zákazníkom - to znamená hodnotenie prebieha od prijatia dopytu až po zabezpečenie záručného a pozáručného servisu. Máme vlastné predajne v Žiari nad Hronom (tam je aj výroba), Nitre, Košiciach, Bratislave, Banskej Bystrici a Trenčíne. Okrem toho máme vlastné školiace centrum a môžeme odporúčať aj našich predajcov v Poprade, Žiline, Leviciach, Hurbanove, Ružomberku a Bardejove. Čím bližšie je Vám Váš dodávateľ tým nižšie sú náklady nielen na dopravu spojenú so zameraním a montážou ale aj záručný a pozáručný servis. Viac info nájdete na stránke ksystem.sk. Môžete si pozrieť aj naše verejné realizácie v našom profile. O kvalite nielen hovoríme, u nás môžete získať až 5 ročnú záruku na vonkajšie žalúzie.
Odpovedať
@chrobak7 vdaka za poopravenie, mal som na mysli a chcel som zistit po technickej stranke ci to je mozne a ci to nebude nejako viac financne narocne. Fasadu rozbijat nemienim, kedze je nova. Uz by som radsej prezil to, ze tie kasliky budu priznane a ze svetelna vyska bude mensia. A co hovoris na znacku Isotra? Ked by sme sa rozhodli, tak rozmyslam nad nou. Bude to spravna volba? @123kiko aj tebe dakujem za odpoved.
Odpovedať
Ako vždy odporúčam týchto borcov, pre východ http://www.rakum.sk
Odpovedať
@zdennicio Neviem poradiť, Isotra nepoznám. V podstate ani nemám veľký prehľad na trhu, poznám len pár firmiem, čo mi dávali cenové ponuky.
Odpovedať
@chrobak7 ok, nevadi. Mozno niekto ini bude poznat a ozve sa.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?