Otvor na vchodové dvere

máme široký 1,8m, chceme tam dať dva bočné svetlíky. máte niekto takto riešené dvere pri tejto šírke? alebo lepšie bude dať len jeden,aká je štandardná šírka krídla dverí?dík
Odpovedať
@rebeca2 (nebolo by lepsie zuzit ?) ja mam 140cm , jeden svetlik , dvere cca 90. nechcelo sa mi murat a zuzovat .. u vas by to bolo taky isty svetlik aj na druhej strane .
Odpovedať
Profilova fotka
@rebeca2 My mame presne tak - 1.8m siroke, z toho dvere su 1m a svetliky kazdy 40cm.
Odpovedať
no priznám sa , že ja by som radšej dva svetlíky,mám už aj predstavu o dverách,máme totiž široký dom a úzky otvor by asi nebol veľmi estetický. len som nevedela,ako to s tou šírkou bude vyzerať,ale myslím,že v poho je to tak ako to má madein1974, Ďakujem za fotečky:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@madein1974 prosím Vás, aké široké je vchodové dvere? 80 či 90-ka? Je to plast či? My práve riešime tento problém. V obchode, kde predávajú plastové dvere nám hovorili, že na dvere 90-ky + 2 takéto svetlíky by sme potrebolali otvor 2 m. Máme "iba" 180 cm. Nechápem, ale asi to bude s tými rámami. Dik!
Odpovedať
Profilova fotka
@angi81 dvere su 1m, masiv drevo. Plast nemusim.
Odpovedať
Ak si chcem dat bezpecnostne termo dvere 90-tky, aky ma byt stavebny otvor?
Odpovedať
rolerko1, otvor na tvoje dvere by mal byť cca 102cm. 90-ky dvere + šírka zárubne je 100 a nejaký manipulačný priestor. Ale všetko by ti mali objasniť ľudkovia, ktorí ti to budú montovať.
Odpovedať
Firmy, ktoré robia exterierové termo dvere na zákazku prispôsobia dvere a svetlíky na daný otvor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?