Osetrenie ramu okna po osadeni

Ahojte osadili mi nove okna. Z vonka aj z vnutra mi dali paronepriepustne pasky. Z vnutra uz ich mam pod omietkou. Avsak z vonka ako tak drzia na fasade a rozmyslam ako ich prilepit / zosilnit. Pomoze a ich po celom obvode este raz prelepim takou istou paskou a zakryjem lepidlom a sietkou? Niekto tu tusim oblepoval aj stresnou foliou a potom zaklebroval. Chcem zabranit prestupu vzduchu po case a skvalitnit okolie okna Za kazde rady dakujem
Odpovedať
@shadow39 zrejme mas z obidvoch stran rovnaku pasku, IIbruck? Zvonka by som to neklebroval, aby to nezavadzalo pri zateplovani. Neviem, preco treba branit vzduchu zvonka, ma tam ist paropriepustna, mimochodom. Ale IIbruck je OK. Neries, ked sa odlepia, pri zateplovani sa pritmelia, najhorsie miesta mozes zatmelit aj sam. Inak je zvonka zbytocna v pripade, ze EPS bude presahovat cez ram okna.
Odpovedať
Profilova fotka
@shadow39 Ja som daval pasky zo strešnej paropriepustnej fólie. Pásky som prilepoval pomocou butylkaučukového tmelu (veľká hurka za cca 4,-EUR). Pozri môj fotoblog.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?