Oplatí sa investovať do vonkajších dverí z Merkury Market?

Zdravim: Prosim Vas ma niekto skusenosti z vonkajsimi vchodovymi dverami z predajni MERKURY MARKET.Oplati do toho investovat.Alebo mi poradte nejake lacnejsie cca 80 az 90cm. Vopred dakujem.
Odpovedať
V tomto skutočne ťažko radiť. Jeden môj kamarát si tieto dvere, ktoré stáli cca. 190 eur dal ako vchodové na dome a tvrdí,že zatiaľ s nimi nemal problém, len ich musel 2 krát štelovať. Ale asi nebudú ani nejak extra tesniť, resp. udržiavať teplo. Druhý známy si ich dal iba na prístavbu a povedal, že by ich nedal už nikdy viac, aj som ich osobne videl - panty cez zimu premrzali, teraz ako sa oteplilo, tak začali hrdzavieť atd atd. A to ich zakladal niekedy v septembri, takže ich má pol roka. Ak by som sa mal rozhodovať pre dvere z Merkury, tak skutočne by som zvažoval len tie z najlacnejších cca. do 300 eur, pretože by som nekupoval v Merkury dvere za 450 a viac, kedže cez 500 eur si vieš už zohnať aj jednoduché plastové dvere od výrobcu.
Odpovedať
videla som tie dvere a nedala by som si ich, cena zodpovedá kvalite, sú plechové, vo vnútri je natlačená vata, ten plech mi príde veľmi tenký, s manželom sme mali pocit, že otváračom na konzervy by sa dal preraziť a ešte aj lišty nesedeli dobre, myslím lišty okolo sklenenej výplne, no a ten silikón, ktorý tam bol fakt nechutne natlačený, bol miestami iba na "okrasu", bolo to v Banskobystrickom MM
Odpovedať
jééjda nestrašte ma ja som si tam predvčerom kúpila vchodové dvere ešte niesu namontované boli v akcii zo 599 € na 299€ drevené, zateplené.
Odpovedať
pokial to mas na zahradnu budu alebo pivnicu, kde ti mozu zmiznut maximalne zavaraniny, tak sa oplati. na rodinny dom by som papundekel nedala, ked uz dvere, tak poriadne. nedres ako kon na to, aby sa ti nejaky zlodej prebural cez "papierove" domov a za hodinu mal zarobene, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
do rodinného domu sa super bezpečnostné dvere nevyplatia, zlodej ak nerozbije dvere rozbije okno a keď máte dvere na terasu tak sa dostane tadiaľ - tak nam bolo povedané v jedne firme kde mi robili cenový návrh dobre bezpečnostné dvere sa oplatia do bytu, kde nieje iný možný prístup
Odpovedať
Profilova fotka
Za malo penazi malo muziky...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
sú to nekvalitné dvere a aj tie drahšie sú o ničom. porozmýšľaj nad naozaj kvalitnými bezpečnostnými dverami, ktoré majú dobré tepelno izolačné schopnosti, aby keď už investuješ si to neľutoval.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
na bezpecnost v dome su dobri susedia sledovaci, nie vysoke ploty, pes a kamery...bezpecnostne dvere uplny nezmysel
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavc to ťa čo napadlo písať do tak starej témy? :-)
Odpovedať
Merkury market a investovat ? tieto dve slova nedavaju zmysel ak sa pouziju v jednej vete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?