Oknoplast Winergetic premium

Ahojte, čo si myslíte o oknách OKNOplast Winergetic premium? Parametrovo sa mi pozdávaju, aj profil majú dobry a kovanie používajú MACO. Čoho sa obávam je sklo, to mi dali všade 3/18/3/18/3 Argon, Ug= 0,5. Tie 3mm ospevujú tým, že môžu robiť väčšie rozmery, čo sa mi v podstate páči, lebo inde mi všade okná (1500mm x 1400mm) delili a na terasovky mi dokonca dávali hore svetlík a to majú šírku 2,7m a výšku 2,4m. Zatiaľ s cenou tiež vyhrávajú. Díky za každy postreh:)
Odpovedať
Dobrý deň, spoločnosť Oknoplast vo svojej produktovej rade Winergetic využíva pakety, ktoré sa skladajú zo skiel s hrúbkou 3mm. 1. Dôležité je uvedomiť si, že na tepelnú izoláciu, čiže na parameter Ug vplývajú vrstvy pokovenia a šírka dištančného rámiku. 2. Zavedenie skiel s hrúbkou 3mm malo priniesť zníženie váhy krídla. V tomto prípade je to až o 25%, čiže výrobcovi umožňuje vyrábať konštrukcie s väčšími rozmermi a so zníženým tlakom na pánty, čím predlžuje ich životnosť. Súčasná architektúra si vyžaduje čoraz väčšie rozmery a je na každom výrobcovi, ako sa s tým vysporiada. Bude hľadať inovatívne riešenia, alebo sa obmedzí na dodatočné priečky. 3. Od šírky krídla cca 1300 mm sú sklá kalené, čiže ich pevnosť prevyšuje sklo s hrúbkou 4mm. Takže pri menších rozmeroch je hrúbka 3mm dostočná a pri väčších plochách je sklo kalené. Záruka na okno ako celý výrobok je 7 rokov. Zavedenie skiel 3mm prinieslo pozitívne zníženie váhy krídla, a nemá dopad na bezpečnosť skla. Pred zavedením týchto paketov bolo prevedených nespočet výpočtov a laboratorných skúšok. Nie je tajomstvom, že spoločnosť Oknoplast má vlastnú skúšobňu, preto môže prichádzať s inovačnými riešeniami, bez obáv o ich bezpečnosť a funkčnosť. Odpoveď je stručná, avšak v prípade akýchkoľvek ďalších otázok ma môžete pokojne kontaktovať na j.koudela@oknoplast.com. S pozdravom, Juraj Koudela Obchodný riaditeľ pre český a slovenský trh.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
....ja mám velmi zlu skusenost s oknami Aluplast od firmy Mimel. Ulakomili sme sa na cenu a zle sme doopadli. Na druhom poschodí sme sa rozhodovali medzi oknami Schuco a práve Oknoplastom. Rozhodli sme sa pre Oknoplast pretože bol lacnejší a dostali sme veľmi dobrý informačný servis. To bolo pri našej predchádzajúcej zlej skusenosti veľmi dôležité. A s výberom sme veľmi spokojný. Dali sme okná Energio s trojsklom a až potom sme zistili skutočný rozdiel medzi oknami od Mimelu a od Oknoplastu. Takmer všetko čoho sa dotkneš je na tých oknách kvalitnejšie. A sme boli spokojný aj s montážou. Nepracovali síce najrýchlejšie, ale bolo vidieť, že svojej práci rozumejú. Až keď má človek možnosť vyskúšať rôzne okná tak zistí rozdiel. Prvýkrat sme sa rozhodli podľa ceny, lebo sme si mysleli že všetky biele okná sú rovnaké, ale teraz sme na vlastnej koži zažili porekadlo, že nie sme taký bohatý aby sme si mohli kupovať lacné veci. Určite je veľmi dôležtá aj montáž ale po týchto skúsenostiach viem, že pri kúpe sa treba pozerať aj po iných výrobkoch ktoré firma predáva a potom zistíš o firme viac. Ak niekto predáva nekvalitné čínske dvere za 350Eur tak je vysoký predpoklad že aj okná ma čínskej kvality. To je moja skúsenosť,ktorou by som tu chela pomôct ostatným. A čo sa týka Oknoplastu, tak ten lučenecký doporučujem všetkým známym.
Odpovedať
Oknoplast - dobry vyber.
Odpovedať
Zdravim mame okna winergetic...okna v poho, komunikacia v poho, montaznici v poho, akurat sa trochu ponahlali asi, a po ich odchode som si cele balkonove 3 m dvere vyrezal a usadil nanovo podla seba,...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@dziky prečo si to robil nanovo ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?