Okno v kuch. linke

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem sa s vami poradiť. Máme v projekte naplánované okno pod skrinkami v kuch. linke podlhovasté. Ako máte riešenie toto okno? Spojené s kuch. Linkou alebo samostatný parapet? Hoďte mi prosím nejaké inšpirácie do komentov, neviem sa rozhodnúť.. na prvej foto je to oki..lebo je to okno dosť veľké a vyplni priestor no na druhej sa mi to veľmi nepáči lebo je to tam také natrepane... Dajte názory a inšpirácie diky
Odpovedať
Profilova fotka
Podatatna je vyska okna. Zvacsa ma linka 91cm a to by mala byt vyska po parapetovy vyrez qk chces dosku a parapet v jednej urovni. Od dosky po spodnu hranu skriniek je 56cm a to je vyska hornej spalety. Rataj s tym ze ten kus dosky bude dvojnasobne drahsi a mysli na otvaranie kvoli baterii.
Odpovedať
@majkasss Ja som dal pracovnú dosku až pod okno, miesto parapetu.
Odpovedať
Ja mam bez parapetu a je to super. Mam tam hlavnu pracovnu dosku a teda kopu miesta
Odpovedať
@majkasss daj ako ti radi @wolodymyr , je to tak najlepsie. Chce to ale velmi velmi presne osadenie okna, na to davaj pozor.a ako spominal-nezabudni na bateriu.je tu vela odstrasujucich prikladov ze je tam klucka,ale nemozu otvorit okno , vyzera to potom komicky.osobne by som si dal pevne okno neotvarave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?