Okno od Slovaktual - ako pripevniť kľučku?

Ahojte, boli u mňa majstri, všetko osadili, super spokojnosť, ale keď odišli všimol som si, že do jedného okna nedali kľučku - ostala položená na stole. Neviete niekto ako ju tam osadiť? Vyzerá to, že to stačí vtlačiť do tých otvorov v okennom ráme, ale bojím sa, aby som tam niečo nepolámal. Pokojne ich zavolám naspäť, oni to prídu spraviť, ale ak to je fakt nejaká jednoduchá vec, tak nech ich nepreháňam. :-) Dík.
Odpovedať
@petiar daj foto kľučky. Ak je to klasika, stačí ju tam zasunúť, potom pootočiť krycím plastom a priskrutkovať dvoma skrutkami.
Odpovedať
@megdesign Žiadnu lepšiu fotku som nenašiel - tuto sú tie kľučky už osadené. Ale asi je to klasika - nič špeciálne sme neobjednávali.
Odpovedať
@petiar tak podľa návodu, čo píšem vyššie. Alebo tu: https://youtu.be/qE4llrxZUjI
Odpovedať
@megdesign Skúsim, díky!
Odpovedať
Profilova fotka
@petiar už chceli ísť rýchlo domov až zabudli na kľučku :-D :-D no sprav tak, ako ti poradil megdesign, sú to klasické kľučky ktoré v pohode aj sám nahodíš, nie je to nič ťažké.
Odpovedať
@petiar ste zatial s oknami od Slovaktualu spokojny? Dakujem
Odpovedať
@lub_ica Zatiaľ som veľmi spokojný, ale neviem nakoľko je môj názor relevantný, pretože my v tom dome ešte aktívne nebývame a najstaršie Slovaktual okno (meníme postupne), ktoré tam máme, má len rok. A to je asi dosť málo aby sa ukázali nejaké problémy.
Odpovedať
@megdesign Áno, presne takto to bolo, ešte som si aj v krabičke od majstrov našiel skrutky. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?