Okna zo zlatym pasik ci bez?

Ahojte chcem sa spytat i neviete niekto o tom ci sa da do okien casom dolepit taky tes zlaty pasik pridam aj fotku aby ste ma pochopili neviem sa rozhodnut medzi oknami . na spodu budu obycajne a na vrch by som chcela tie co su na fotke len sa bojim ako to bude vyzerat. preto by som chcela dat najskôr len klasicke ale ked mne sa pacia tie druhe.. jaj to ej dilema .
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@mamokaa Myslis ten pasik, co bol v mode tak okolo roku 2000 :-| ? to radsej to co mas na foto - biele listy ako na starych oknach.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite nieeeee...
Odpovedať
Vacsi humus ako pasiky v oknach snad neexistuje.
Odpovedať
@danculd Len Tvoj vkus je dobry a jediny spravny? Ak sa to niekomu paci, nech si to da. A ak sa pyta na nazor, tak sa da vyjadrit aj s respektom.
Odpovedať
@mamokaa Treba dobre zvazit, ci sa Ti to bude pacit aj o par rokov. Do akeho domu to ma ist? Pozri na googli rozne obrazky, lahsie sa Ti bude rozhodovat.
Odpovedať
to naozaj nie...my sme ich zdedili po predchadzajucich majiteloch nalepene na vytrinkach kuchynskej linky presne tieto zlate pasiky...to bolo prve co som dala dole...vyzeralo to naozaj nepekne...nemyslim ze na oknach to bude lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
nuz, ked niekto planuje zariadovat istym stylom a mat v tom style dom, tak aj pasiky na okna sa mu mozu k tomu hodit a je to jeho vec... Mne sa to sice az tak nepaci, ale napr.segra ma a vobec mi to nevadi, ona ma v takom style ja cely dom zariadeny.. Asi pani neplanuje zariadovat v minimalistickom style, ked riesi pasiky. takze nechapem tie komenty, ze je to grc.. Ano, mozno pre dotycneho, ale nie pre kazdeho a da sa to aj vkusne zakomponovat. Osobne by som zvolila radsej biele, ked uz teda .
Odpovedať
@lubinkag. Pisem niekde, ze len moj vkus je spravny? Vyjadril som svoj nazor a ty s tym mas problem. Urazil som niekoho osobne? Nebud prosim taka vztahovacna.
Odpovedať
ja mriezky na oknach mozem (biele okno, biele mriezky), dala som si ich aj ked si ostatny na hlavu tukali :) skus pohladat, ci sa daju nainstalovat take tie nie medzisklene, ale tie, co sa nalepia na sklo zvonku. ked sa ti znepaci, odlepis a je to. viem, ze take snimatelne robia na eurookna, u plastakov treba zistovat u vyrobcov
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd ano, urazil si tym babu, ktora sa na to pyta. lebo jej vkus si oznacil za najvacsi humus... De facto.
Odpovedať
@katrin21 Nebuduce budem radsej pokrytecky falosny a pochvalim perfektny vkus aby som niekoho neurazil. PS: Nepouzil som ziadne hanlive slova, nikoho som osobne neurazal a bol som uprimny. Ak nechcete pocut aj nazory, ktore sa vam nebudu pacit, tak neprispievajte do internetovych diskusii.
Odpovedať
@danculd Ano, urazil. Zamienas si hulvatstvo s uprimnostou.
Odpovedať
Článok sa načítava...
viperko@ Dakujem za vase vsetky nazory mne je jedno ci to bolo v mode v roku 90, 50 alebo 30 pred par rokmi by si ma mozno urazil ale teraz mas smolu, len som sa pousmiala .... :-D mne sa to paci ale asi to nebude dobre vyzerat takze neviem .katrin21@ tebe dakujem za objektivnost. Biele okna nemozu byt pretoze ideme nadstavovat podkrovie a kedze dole su hnedee okna tak hore nemozu byt biele . hmmm moc ste mi neporadili ale aspon ste ma pobavili
Odpovedať
@lubinkag. Ok, ospravedlnujem sa. Netusil som, ze ste take.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamokaa my sme dali mriežky ale nie klasické nalepené ale fajnové duplexy. Ak budes v takom vidieckom style zariaďovať tak daj.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamokaa To je fajn ze si sa pousmiala. Netreba to brat tragicky :-D A som si isty, ze tie zlate by si velmi rychlo olutovala. Urcite v okoli najdes par domov s takymi oknami, pozri sa na to blizsie a pochopis. Mne sa to na drevenych oknach paci, tam sa to nalepuje na sklo - co uz komplikuje ich umyvanie a udrzbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamokaa mala rada - zavinac daj pred meno, nie za. Alebo klikni na "Odpovedz"
Odpovedať
@madein1974 hahah dakujem Ps : BLONDINA :-D
Odpovedať
@danculd s tou vzťahovačnosťou si to trafil. :-D http://www.modrastrecha.sk/forum/zahr...
Odpovedať
Profilova fotka
po case sa to naucis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danculd humus je dostatocne hanlive slovo ... to ti nedoslo? Nikto ti nekaze samozrejme falosne chvalit vkus, ktory sa ti nepaci.. ale na druhej strane ho nemusis zhadzovat. DA sa to povedat aj inymi slovamii : napr. Do toho by som nesiel, podla mna je to nemoderne a malokomu sa to v dnesnej dobe paci... Hm?? ale aj tak.. Nie kazdy clovek zariaduje v modernom style ako vacsina, su ludia, co chcu mat zariadene inak a len preto je to humus? Nie sme " take".. sme len za slusne vyjadrovanie s uctou voci nazorom a vkusu ostatnych, to je vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamokaa ha, takze hnede okna..to je nova informacia... no tak do hnedych jedine zlaty pasik, ale osobne som to nikdy nevidela, skor na bielych, takze neviem poradit, ani posudit, ako to vyznie....
Odpovedať
Profilova fotka
pff humus je nahodou velmi prospesna vec :)
Odpovedať
@stastnyjim @danculd Nuz chlapci moji zlati, ak vam socialna kompetencia a emocny kvocient nic nevravi, tak sa niekde vo vasej vychove stala chyba. Ani komunikovat vas nenaucili, a ak, tak jedine sposobom, ze najlepsia obrana je utok. A to je veru dvojsecna zbran.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubinkag. toto bola fakt ukazka socialnej kompetencie a neutocenia :)
Odpovedať
@mamokaa Ahoj. Takové otázky, kde se jedná o individuální vkus každého abonenta, jsou prostě nezodpověditelné. Taktéž takové různé detaily jsou vlastně nějaké módní trendy a to co frčí dneska a ty to hodnotíš jako něco extra, zítra nebude in a třeba se budeš ptát, jak se to dá odstranit. Klasický problém tetování. Čili, všechny názory, které si zde přečteš, jsou ti vlastně k ničemu, neboť nakonec ty budeš v budoucnu řešit otázku, proč jsem to tam dávala a jak se to dá odstranit. To je obdobné, jako by ses ptala, jakou barvu auta si máš koupit. ;-)
Odpovedať
@majkoj A coze Ta tak oslovil moj komentar, ako reakcia na hrubost, ale nie hrubost sama? U Teba pre mna prekvapive :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@praoteccech tetovanie odstrániť sa dá, horšie je to s tunelmi v ušiach. Čo budú robiť slečny, ked prídu do rokov, neviem... :-), k tým lištám: daj si - ak sa nebudú páčiť, dáš dolu.
Odpovedať
@mamokaa svokrovci mali tie zlate ozdobne mriezky medzi sklami (+ drevene okna), tam to vyzeralo pekne, ladilo to s celym domom, aj interier ponali tak tradicne - prevladalo masivne drevo. Ked uz ale menili okna, davali si robit bez mriezky a musim povedat ze sa mi to potom pacilo viac. Ked potrebujete len doladit okna v podkrovi, isla by som do takych istych ako uz mate na prizemi.
Odpovedať
@topvideo :-) ked pridu do tych rokov, tak im to bude jedno a navyse bude mat tetovanie/tunel 50% ich rovesnikov, takze pohoda ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?