Okná z Poľska alebo slovenská výroba?

Máte niekto skúsenosti s poľskými oknami? Ísť do toho, čo radšej nespekulovat a držať sa našej slovenskej výroby? Dakujem
Odpovedať
@dominini Nám robili tohto roku poliaci okná...firma Majsterek zo Zywca,,môžem len odporúčať
Odpovedať
@anya796 ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Aj v Poľsku nájdete poctivých a kvalitných výrobcov okien. Treba si ale položiť otázku. Má dotyčná firma dobré referencie u slovenských zákazníkov? Aké sú referencie firmy ohľadne prípadných záručných a pozáručných opráv? Je tá cena poľských okien natoľko rozhodujúca pri tejto investícii na nasledujúcich cca 30 rokov (lebo okná pravdepodobne nasledujúcuch 30 rokov meniť nebudete) že sa vám oplatí zariskovať a spoľahnúť sa na ich služby? Všeobecne panujú medzi zákazníkmi obavy pred nákupom poľských okien a tieto obavy plynú z negatívnych skúseností zákazníkov. Preto vám radšej odporúčim obrátiť sa na overených slovenských výrobcov okien s certifikátom kvality, dlhodobou históriou a dobrými referenciami spokojných zákazníkov. Zoznam takýchto výrobcov nájdete aj na našom webe Revolučné okná. ;-)
Odpovedať
@anya796 Dobrý deň, prosím Vás nemáte číslo na tú firmu. dakujem
Odpovedať
Skoro všetky okná sú z Poľska, málokto ich vyrába, a aj profily vozia z Poľska, a asi aj skla...... Však tu Slovenske nie je nič...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@revolucne_okna dobry den, az ma zoberiete do slovenskej vyroby okien kde pri priamom kontakte s celkovym vyrobnym procesom okna uvidim ze to okno je naozaj vyrobene cele na slovensku tak az potom uverim vasich tvrdeniam ze existuje slovensky vyrobca. Pretoze doteraz som sa stretnul len s ,, prelepovacmi etikiet" pretoze nech mi tvrdi kto chce co chce ale vsetok ale naozaj vsetok tovar ide z polska!!!!
Odpovedať
@dominini aké slovenské veď mi nemáme okná všetko je z Poľska
Odpovedať
@dominini Simon socha to presne pomenoval len málo ľudí to chape 🙂
Odpovedať
@revolucne_okna zabudli ste napísali že aj raz tak drahé .mám s tým skúsenosť.mam okná z Poľska už 15rokou.a nedopustim.dal som vypracovať ponuku u nás vypočítali raz tak drahé.a tá slov. Firma bola s dodávkami v poľsku kde som kupoval okná.ci tam asi robili .
Odpovedať
Profilova fotka
@simonsocha Dobrý deň @simonsocha , veľmi rád vás privítame u niektorého z našich slovenských výrobcov, stačí si vybrať ku ktorému chcete ísť. Zoznam nájdete na našom webe. Práve naše združenie "bojuje" proti tým výrobcom, ktorí sa prezentujú ako slovenský a v skutočnosti presne ako vravíte okná ani nevyrábajú len ich dovážajú, najčastejšie z Poľska. Takže ak chcete exkurziu u niektorého z našich autorizovaných slovenských výrobcov kľudne ma kontaktujte. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fernando Dobrý deň, a ktorú slovenskú firmu ste to oslovili, že vám to raz tak draho nacenili? Môžete byť konkrétny?
Odpovedať
@revolucne_okna slovaktual
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fernando Dobrý deň, f. slovaktual ale nie je členom združenia autorizovaných slovenských výrobcov, nie je v združení Revolučné okná 8-) Takže ma ani neprekvapuje že ste ich dodávky videli v Polsku ;-)
Odpovedať
@revolucne_okna určite kúpim okná v poľsku lacnejšie ako na Slovensku o Tom má nepresvedcite .a tiež so zárukou .bývam blízko hraníc do Poľska chodím často a mám skúsenosť .a pochybujem že revolučné okná to nejak zmenia všetky profily sú z Poľska.a ešte niečo ako je možné že poliak si účtoval za jednostrannú farbu pár zlotých kým slov. Firma +40% naviac .to sme proste Slováci rýchlo sa nabaliť.a príďte sa pozrieť Poľska farba je v pohode nič sa s ňou nerobí.
Odpovedať
Profilova fotka
@fernando Nesúhlasíme s Vašim výrokom " všetky profily sú z Poľska ", pretože nemáte pravdu, nie sú všetky profily z Poľska. Jednoducho nie sú. Členovia združenia Revolučné okná kupujú profily SALAMANDER cez výhradného dodávateľa (výrobcu týchto profilov) na Slovenskom trhu a to spoločnosť TOZAN EU, a.s. ( je to aj jednou z podmienok pre získanie certifikátu Pečať kvalitných okien) a nejdem vás presviedčať o tom že v Poľsku nekúpite lacnejšie okná a ako som napísal v mojom prvom komentári že aj Poľsku nájdete poctivých a kvalitných výrobcov okien, aj za tým si stojím. Ale nemôžete všetkých výrobcov hádzať do jedného vreca a kategoricky sa stavať do pozície, že len to čo je z Poľska je dobré lebo to je lacné. Rozumiem vášmu postoju, máte zlú skúsenosť. Čo sa týka ceny za jednostrannú farbu, tak na ňu vplýva kopec faktorov. Výrobcovia okien (a tým myslím úplne všetci a je jedno z ktorého štátu sú) majú spravidla dve možnosti a to buď ten jednostranne farebný profil kúpia priamo od výrobcu profilov, čo býva drahšia varianta, alebo kúpia biely profil a ten potom dajú "nalaminovať" do farby firmám, ktoré sa tým zaoberajú - čo pre výrobcov býva lacnejšie. Ďalej do toho vstupujú ďalšie faktory ako typ použitej fólie a jej cena, typ použitého lepidla a jeho cena, cena práce aj to či ide o štandardnú farbu alebo nejaký neštandard. Tých faktorov, ktoré ovplyvňujú výslednú cenu je ďaleko viac. Čím sú ale použité kvalitnejšie materiály, tým aj výsledná cena je vyššia. Na prvý pohľad všetky okná vyzerajú rovnako, ale ich kvalita sa prejaví až po rokoch.
Odpovedať
@revolucne_okna ja faktory neriešim. riešim cenu okna .záruku vám dajú aj vraj kvalitné materialy ale po rokoch sa firmy vykrucaju.len aby nemuseli prijať reklamáciu.alebo tu firmu nenajdete v mojom okolí jestvuje veľa firiem čo sa zaoberajú oknami.ci v pl alebo ak.chcel by som počuť pravdivú recenziu na vaše okná .
Odpovedať
Profilova fotka
@fernando Profily ako Schuco a Rehau by nemali byt vyrabane v Polsku, a takych profilov sa najde viac. Ano profil Salamander je diskutabilny, viacej ludi sa uz "popalilo" na tomto profile co sa tyka jeho povodu.
Odpovedať
@jjaannoo ako píšete nemali by byt
Odpovedať
@revolucne_okna 8.7 som si dal spraviť cenovú ponuku na jedno okno do teraz som odpoveď nedostal.a vraj revolučné okná.
Odpovedať
Profilova fotka
@fernando Dobrý deň pán Vrab, tú Vašu žiadosť o jedno okno evidujeme, ale: 1. neposlali ste ju 8.7. ale 7.7 2. uviedli ste zlú emailovú adresu, všetky emaily odoslané na vás sa vrátili ako nedoručené (pri spätnej kontrole sme zistili že ste dali doménu *********@gmail.sk a taká neexistuje. Tak vás poprosím ak nabudúce začnete na niekoho písať negatívny príspevok, skúste najskôr presvedčiť, či nie je problém na Vašej strane. Ďakujeme a prajeme príjemný deň ;-)
Odpovedať
@revolucne_okna zaujímavé 8.7 mi poslali email na na akú adresu na tu nesprávnu?
Odpovedať
Profilova fotka
@fernando Dobrý deň, ešte raz sa Vám to pokúsime zhrnúť a dúfame že tak dáme odpovede na všetky Vaše otázky: 1. 7.7. 2020 na obed ste si cez našu web stránku zadali dopyt na jedno okno 2. Na druhý deň bol Váš dopyt spracovaný a systémom vám bol na vami zadanú emailovú adresu poslaný email, že váš dopyt evidujeme a že vás čoskoro budeme kontaktovať 3. Tento mail sa ale vrátil späť ako nedoručený pretože ste zle zadali emailovú adresu 4. Pri spracovaní všetkých dopytov (nielen toho vášho) zisťujeme, kde sa budúca stavba/montáž bude realizovať, v ktorom meste, alebo obci, aby sme mohli spomedzi členov združenia Revolučné okná (výrobcov) vybrať najbližšieho. 5. Vy ste do svojho dopytu napísali že miesto realizácie bude obec Oravská hasenica - táto obec ale na Slovensku neexistuje!!! 6. Toto zistenie opäť spôsobilo zdržanie, nakoľko sme pracne cez váš profil tu na tomto portály ako aj cez Google zisťovali odkiaľ ste a kde je teda predpoklad, že prípadná montáž bude realizovaná. Na základe zistení sme Váš dopyt posunuli na spracovanie firme LV Door, ktorá je členom združenia. 7. Cenovú ponuku ste od tejto firmy podľa jej vyjadrenia dostali včera, čiže na tretí resp.štvrtý pracovný deň (je to štandardná doba u našich výrobcov, nakoľko vo väčšine prípadov sa ešte so zákazníkom telefonicky alebo osobne preberajú jednotlivé detaily žiadosti) Výrobca bol aj upovedomený aby Vám cenovú ponuku poslal na správnu emailovú adresu a nie na tú ktorá je Vo Vašej žiadosti. Chceme vás zároveň požiadať o informáciu, či máte odvčera (t.j.od 13.7.2020) predmetnú cenovú ponuku od LV Door na svojom maily.
Odpovedať
@revolucne_okna áno mám dakujem
Odpovedať
Prečo regióny susediace s Poľskom patria k najmenej rozvinutým. No keď aj to malo čo zarobia minú v Poľskú a potom tie peniaze chýbajú v ekonomike. Každý si je strojcom svojho osudu. 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@anya796 Zdravím, môžem poprosiť kontakt? Dakujem
Odpovedať
@fernando dobré ráno bol som v poľsku objednať okno .na ktoré mi revolučné okná robili cenovú ponuku na 160€v poľsku 106€.
Odpovedať
@fernando nechapem, ze si vobec riesil 1 okno od slovenskeho vyrobcu! ja kebyze staviam v blizkosti polskych hranic, tak by bol vsetok stavebny material z polska, co myslis, odkial oravske (kysucke, liptovske, spisske atd) stavebniny beru material? ved len ked porovnas 45milionovy trh vs 5,5milionovy trh, kto dostane od vyrobcov lepsie ceny?
Odpovedať
@marek_norway ja to viem že všetko je z pl.len keď tu ospevujú slov.firmy.ake parádne sú slov okna
Odpovedať
@anya796 mozem poprosit kontakt? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
NovoChmelar vyrába čisto slovenské okná a dvere.... Porof Internova, sklo Slovenský výrobca kovanie Winkhaus Nemecko6
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?