Okná v odtieni Teak

Ma prosim vas niekto okna v odtieni teak v albume?...vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
My máme v odtieni teak zvonku priznaný krov a tatranský profil. vybrala to moja ženy a veľmi sa nám to páči. :-)
Odpovedať
@matosc aký otieň teak ste dávali na krov a na tatranský profil. Má to nejaké číslo? Alebo máš nejaké foto
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 bori helios, farba TEAK, myslím že je ešte aj označená číslom 3
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 prvý náter bola bori spodná živica v odtieni TEAK, druhý náter tiež v odtieni TEAK ale ako vrchný lak, posledný tretí vrchný lak bol bezfarebný (1-ka) .... takto to odporučil majster, keby sa dal reak odtieň aj posledný náter, údajne by to potom bolo moc tmavé.
Odpovedať
@falco2007 pozri moj album..
Odpovedať
@matosc Ten prvý a druhý náter ide aká lazúra voduriediteľná, rozpúšťadlová či tenkovrstvá? Lebo sú tam tri druhy v otienii TEAK Na vrch ide asi tá laková lazúra bezfarebná že?
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 prvý náter: teak spodná lazúra...prebrúsenie jemným šmirglom po úplnom zaschnutí...druhý náter: teak vrchný lak ... znova zľahka prebrúsenie s čo najjemnejším šmirglom tiež po zaschnutí...tretí náter: bezfarebný vrchný lak. Všetko BORI Helios, nič sme neriedili. Inak nepovažujem sa za odborníka na nátery, ale takto to robili moji majstri a ja som im "pomáhal". Katarinasc je moja polovička, v jej fotoalbume je výsledok.
Odpovedať
@matosc Ok vďaka za vyčerpávajúcu odpoveď ja len že na tie lazury pozeral a bolo tam toho toľko druhou. Radšej sa opýtam xixi
Odpovedať
Profilova fotka
@falco2007 myslím že prvý náter bol tento v odtieni teak: http://www.slnecne-farby.sk/sk/drevo/..., ďalšie dva nátery bolo tuším toto: http://www.slnecne-farby.sk/sk/drevo/... jeden v odtieni teak a posledný bezfarebný)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?