Okná od vymenaokien.sk Robert Sojka - máte skúsenosť?

Profilova fotka
mate s nimi skusenost?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my mame dohodnute s nimi okna - musime dokočnit hrubu stavbu aby mohli prist zamerat - dufam ze su ferovi :-)
Odpovedať
Nam menili jedno okno/balkon. V pohode, zamerali, spravili. Ale kvalitu zatial neviem posudili. Ale robota bola cista, pekne za sebou upratali.
Odpovedať
Ahojte. Ked zistite, dajte vediet, ako ste boli spokojni. My tiez mame od nich ponuku. Tiez prisli, vyzerali seriozne, pomerali a dohodli sa, ze ked bude hotova hruba stavba, tak dodaju okna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk kedy cca ocakavate dodanie? podpisovali ste aj nejaku zmluvu?
Odpovedať
@katka8855 Zatial mame len ponuku, ktora plati vraj neobmedzene nezalezi ci sa budu menit ceny na trhu. Okna chceme az po zime, ked dom sadne.
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk a predtym ako ste sa s nimi dohodli, tak ste mali na nich nejake referencie? ci Vas presvedcila len cena
Odpovedať
@katka8855 Nie, nemali a cenovo nie su uplne najlacnejsi. Z 20 ponuk su v tych 10 tich drahsich. Oslovila ma ich ochota. Komunikovali sme spolu cez mail, lebo ja som stale v zahranici a ked som bol doma, prisli, pomerali, boli super a ochotni. Netlacili nas do nicoho, maju dobry profil a 10 rocnu zaruku a ziadna platba dopredu, ale az po osadeni. Snad budem spokojny, ale nikto nebol zatial taky ustretovy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk z tych drahsich? z nasich cenovych ponuk su najlacnejsi, preto sa toho trochu bojim
Odpovedať
@katka8855 Cozeee? Pre porovnanie Slovaktual a Fenestra boli asi o 500 eur drahsi :) Tak asi Vam dali velku zlavu :) Lebo nam nepridu taki lacni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk tak u nas vysli cca o 600 lacnejsi ako Slovaktual.. zlavu nam dali tusim 24%
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, takze dnes bol u nas den D a mame okna namontovane. S pracou a pristupom sme maximalne spokojní, pracovnici boli slusní a pracovali ako včeličky. Jedine minus je ze okna doviezol poliak (ale tvrdili ze nemecka kvalita) tak ostava veriť, ze je to tak čo ukaze čas a vidíme sa s nimi pri osadzaní parapiet, zaluzii a sietok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka1987 aj my ich uz mame. Zatial sme spokojny. Okna niesu z recyklatu, co sme spokojny, doviezol nam ich slovak. Dufame teda ze nebude ziadny problem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janocka1987 @katka8855 Ahojte. Takze Vam ich montoval pan Sojka? Ja sa s nim mam stretnut v stredu a potvrdit, ci berieme, alebo nie. Stale som v strese co mam robit :) Bolo vsetko v poriadku?
Odpovedať
@katka8855 @janocka1987 ktory je to profil? okna su s trojsklom? http://www.vymenaokien.sk/vymenaokien...
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 ani jeden z tych na stranke. Zobrali sme Salamander BluEvolution, ano trojsklo
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk my sme si montovali sami, ale vsetko sme riesili cez neho, akurat nam nedodal parapety, madlo a klucku - co ale pytal zaplatit pri dodavke okien, a ze hned ako zacne robit fabrika tak nam to doda, lebo ze mali do polky januara celozavodku. Akceptovali sme, ze v pohode, ale dodnes to nemame a uz nam to zacina dost vadit, kedze stale slubuje a nic... Takze na toto pozor
Odpovedať
Firmu som si vygooglil a rozhodol som sa pre nu na základe najlacnejšej cenovej ponuky. Pán Sojka okamzite odpovedal a poslal cenovu ponuku. Ak som s niečím nesúhlasil čo sa týka prevedenia, farby ... tak to upravil takmer okamzite. Odpoveda na email doslova v priebehu pár minút pričom na odpoveď od inej firmy som dostával odpoved za 2 dní. Má široké portfolio okien od schuca, gealanu ...Okná v profile gaealan ale aj schuco boli az o 25 percent lacnejšie ako mi nacenili konkurenčné firmy. Oslovila ma taktiež možnosť realizácie bez zálohy. Naozaj som ostal doslova prekvapeny cistotou roboty a pracovníkov čo okná zakladali. Všetko po sebe vysávali, pobrali papiere, igelity. Jedna z naj firiem čo som zatial mal a to staviam už druhu nehnutelnost. Cena bola taka aku sme si dohodli na zaciatku, ziadne navysovanie. Dodávka oknien bola v stanovenom termine ako sme si dohodli.
Odpovedať
Ahojte, rada by som dala spatnu vazbu na tuto firmu, ktora sa ukazala ako mimoriadne nespolahliva a dokonca zavadzajuca. Po ponuknuti zaujmavej cenovej ponuky som objednala pana Sojku na zameranie okien. Dohodli sme sa na ten isty den (pondelok), ale pan Sojka nedosel. Na dalsi den som ja mu opatovne volala, slubil prist poobede, nakoniec nedosel ani na druhykrat. Vo stvrtok sme sa dohodli, ze dojde na zameranie v sobotu. v piatok vecer o 20.00 potvrdil cez SMS, ze pride okolo 9. rano. Teda som pripravila tretikrat vsetko potrebne a cakala na prichod. O 09.35 som mu volala, ze ako daleko je od nas a ako sa ukazalo este stale bol v Ziline a zbytocne sme na neho podla dohody cakali. Zamerat prisiel az okolo 12.30.Toto povazujem za neuveritelne plytvanie mojim casom pocas vikendu. To ze som musela pana Sojku niekolkolkokrat cakat a presuvat plany, je neprijemne a nepovazujem to za seriozne. Horsie vak je, co nasledovalo: Zameranie bolo spravene, pan Sojka ma utvrdil, ze cenova ponuka zostane priblizne rovnaka (plus minus suma, s ktorou som suhlasila), explicitne som sa ho pytala ci moju objednavku berie alebo si mam robit dalsie ponuky. Pan Sojka potvrdil, ze vsetko plati a do konca nedele mi posle finalnu cenovu ponuku. Dokonca mi povedal ze priblizne mam pocitat na prvy majovy tyzden s montazou. v pondelok o 11.30 som mu volala ze este stale nemam ponuku, slubil mi jo poslat. V utorok poobede mi poslal email, ze ponuku pada a nebude realizovat montaz kvoli ' sme sa rozhodli nerealizovať Vašu objednávku z dôvodu nadrozmeru, nerovnosti a nedostupnosti. '' takze tak slovenske podnikanie...
Odpovedať
no, co pozeram tu stranku tak akoze som si myslela, ze take firmy uz nefunguju dnes, ale vidim ze ano:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa nakoniec parapiet, madla a klucky dockali, ale predchadzalo tomu az upozornenie, ze pokial to nejde dodat, obratime sa na pravnika, takze sice neskor o pomaly 3 mesiace ale vsetko dodali. S komunikaciou nebol problem az pokym sme neriesili nedodane veci. Terminy inak dodrzali vsetky - aj zamerianie aj dodanie, montovali sme sami. Az na to, ze kazde okno bolo o 1-2 cm mensie ako v cenovej ponuke, to bolo ok.
Odpovedať
Ahojte. Tak uz aj ja mozem pridat Moju skusenost - POZITIVNU. Pan Sojka bol od zaciatku ochotny a aj ked to trvalo dlho z nasej strany, kludne pockal, kym sme nepovolili montaz. Vzdy sa ohlasil dopredu a pytal sa, ako pokracujeme so stavbou. Dvakrat bol zameriavat okna, kedze som mu povedal, ze budem kludnejsi, ak to po troch mesiach pridu premerat znova. Vsetko nam vysvetlil, ukazal profily, dohodli sme sa na peniazoch a na platbe. Vysvetlil podmienky 10 rocnej zaruky, servis raz za rok povinny od nich a vtedy mate na tuto zaruku narok. Montaz bola naplanovana na Pondelok 22/06/2015. V Nedelu ma vecer este cez SMS kontaktoval, ci vsetko plati. Ja som osobne pri montazi nebol, lebo som v zahranici, ale otec tam bol s nimi celu dobu. Rano prisli, doviezli okna (oni - nie Poliak ako v prispevku predtym). Pracovali asi do 17.00h a druhy den pokracovali. V utorok mali vsetko hotove. Vratane vnutornych parapiet. Pravda je, ze ked som tam poslal stavbara skontrolovat ich pracu, dve parapety boli krivo, upozornili sme ich a bez vahania ci pripomienok to opravili. Okna vraj idu super, po vnutornych pracach nam dodatocne budu montovat zaluzie. Po ukonceni prac a vyplateni ma pan Sojka kontaktoval opat, aby mi vysvetlil, ze vsetko je hotovo a podakoval. Takze za mna pozitivna skusenost a mame oknaaaa. Huraaaa :) Par foto v prilohach :)
Odpovedať
@businka1 Dobrý deň, mrzí ma Vaša negatívna skúsenosť so mnou. Je pravda, že moje úsilie osobne sa stretnúť s každým jedným záujemcom, či už pevne rozhodnutým alebo sa stále rozhodujúcim priamo na mieste realizácie pri bezplatnom zameraní a konzultácií, môže viesť k neplánovanej zmene programu ako bolo aj vo Vašom prípade. Samozrejme ako všetkým tak aj u Vás som sa snažil nájsť riešenie, avšak po konzultácií s výrobou som sa rozhodol nerealizovať Vašu objednávku práve z dôvodov, ktoré ste uviedli. Myslím si, že každý má právo výberu. Ešte raz sa Vám ospravedlňujem a pevne verím, že výmena okien u Vás prebehla v naprostom poriadku.
Odpovedať
@katka8855 Pani Kovalčíková, nekonečná vďaka za Vašu trpezlivosť a rovnako tak aj za Vašu kritiku. Ako klienta si Vám nesmierne Vážim. Práve vďaka Vašej skúsenosti som vylepšil postup pri realizácií novostavieb, vďaka ktorému má klient ešte väčšiu istotu počas celej spolupráce. Novostavba, ako sama uznáte, je špecifická tým, že po osadení okien, nie je najsprávnejšie montovať žalúzia ani siete proti hmyzu pred samotnými murárskymi výspravkami z dôvodu poškodenia. A preto v súčasnosti klient nikdy neplatí predom žiadnu zálohu a zaplatí len za tovar, ktorý je dodaný a namontovaný, pokiaľ sa inak nedohodneme. Som presvedčený, že aj vďaka Vašej skúsenosti sa mi podarí byť lepším v obore. Ešte raz ďakujem za Vašu trpezlivosť a pevne verím, že ostanete mojim verným klientom.
Odpovedať
Tento rok sme sa rozhodli vymeniť staré okná za nové. Pri hľadaní firmy, ktorá by to mohla zrealizovať, ma oslovila firma pána Sojku. Zavolala som mu a požiadala o cenovú ponuku, ktorú mi pán Sojka zaslal obratom. Bola som s ňou spokojná tak sme si dohodli termín na zameranie okien a potom následne aj na ich montáži. S ich prácou sme boli veľmi spokojní, prišli, odstránili staré okná namontovali nové, poupratovali a staré okná odviezli. Ich práca je na vysokej odbornej úrovni. Keby som išla vymieňať okná ešte raz, tak firma pána Sojku by bola na prvom mieste. Neplatila som žiadnu zálohu, ale až po vykonaní práce. Odporúčam firmu pána SOJKU.
Odpovedať
Nam p. Sojka takisto menil okna na rodicovskom dome v TT regione. Ustretovy ochotny, cela partia naozaj makala a robili co mohli aby sme vymenu okien mali co najlepsie a najrychlejsie dokoncenu. Mozem len odporucat. @robert_sojka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den,Chcem sa spytat ake mate skusenosti s oknami p.Sojku ked vam ich namontoval ci sa vam niako moc neusadili alebo ich boli chlapi vam ich po kolkom roku boli doinstalovat.Dajte radu a niekto odpoved z vasej skusenosti.Diky,
Odpovedať
@srlinka
Odpovedať
Ahojte.Poradte my vy ktory ste si dali okna od p Sojku ci mate s nimy niaky problem.Myslim ci vam sa niako moc neupadli a ci ich netreba niako casto doinstalovavat.A ake mate skusenosti pri ich reklamacii.Diky.
Odpovedať
Myslim tych ktory mate okna uz aspon 2 roky ci s nimi nemate niaky problem.
Odpovedať
@srlinka Dobrý deň. Ohľadom záručného a pozáručného servisu alebo predĺženej 10 ročnej záruky, sa môžete informovať priamo u nás a to mailom alebo na NON STOP linke. V prípade, že máte od nás namontované okienka a treba vykonať preventívny servis, stačí nás kontaktovať. O plastové okná treba dbať, minimálne dvakrát do roka umývať a minimálne raz do roka servisovať. Servisná kontrola zahŕňa doštelovanie a premazanie kovania a tesnenia. Servis si každý klient objednáva sám mailom alebo telefonicky. Kontaktujte nás a radi odpovieme na všetky Vaše otázky.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?