Okná od Inconu so zľavou

Kúpovali ste niekto okná od inconu so zľavou čo momentálne ponúka SSE?Ako ste boli spokojní a ako Vám nacenili okná? ;-)
Odpovedať
...nie je dôležitá zľava, ale výsledná cena....
Odpovedať
Profilova fotka
je to odbrb, ja nemam zmluvu zo sse a napriek tomu som akože dostal 50%, mýslím že oni majú 55%, takže žiandná sláva. Papier znesie vela.
Odpovedať
@robertoba No práve preto sa pýtam že som to sama zistila :-) Cena pred zľavou bola rovnaká ako po zľave, zaujmavé,,len akosi divne zrástli potom ceny okien po tej zľave :-) :-) :-)
Odpovedať
@majuska121 zlavu si nevšímaj ja som dostal od jednej firmy až 75% zlavu no okna v podobnej kvalite som našiel u jednej firmy ktora dala zlavu 25% takže to je len reklama... daj si vypracovať konkretne okna asi do 20firiem uved ake chceš skla prestup tepla šírka profilu ... a podlatoho sa rozhodneš všetkým pošli to isté budeš sa divit cenovým rozdielom - ps zisti si i profil firmy ake mali reklamacie a ako ich vybavuju to som zistoval ked som okresal s tých 20firiem na 3 a podla toho som si vybral konkretnu...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam Incon trojsklo a som spokojny. ma dokonca v rame jedno tesnenie navyse co nemal az na jedneho vyrobcu nik. mam ich 1,5 roka. no a co sa tyka ceny tak ked mi to nacenil incon tak bola cena porovnatelna no objednal som to cez jedneho pana co od nich odobera a ma vlastnu firmu a dal mi este lepsiu cenu, dobra zlava dobri pristup a spokojnost velka. ak niekto chce poslem kontakt. robia ale len zapadne slovensko tsim lebo su z CZ a maju tu v okoli x domov hotovych aj znamemu idu teraz dodavat okna. ak niekto bude chciet kontakt tak nech mi napise na mail info@elektrokomplet.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?