Okná od firmy Rakystav

Chcel by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s firmou RAKYstav z Prešovského kraja. Rozmýšľame nad plastovými oknami Rehau Geneo, ktoré montujú a akákoľvek kritika by nám bola nápomocná. Vopred ďakujem.
Odpovedať
@andrejsla ahoj, my mame od nich okna, profil salamander, sme spokojni :-) aj s oknami, aj s komunikaciou a pristupom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svenka Ahoj my tiež plánujeme okná od rakystavu ako steto montovali na pu penu, alebo 3i pásky? Ďakujem Dada
Odpovedať
@dagmarpalovcikova ahoj, my na penu
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,my mame okna od spominanej firmy, sme spokojni s oknami a mame ich upevnene pasikmi, kde jedna strana je naimpregnovana, presne nazov mi nepride na rozum. davali sme ich vdecembri tak hlavne kvoli tomu, teraz cakame este za garazovou branou a koncom roka este doobjedname vchodove dvere od Perita cez nich. p. Rakos je velmi velmi zlaty, ochotny, ustretovy, p. Zvalcakova z He je tiez ustretova, no viem ze teraz hladaju noveho obchodneho zastupcu.8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svenka Ahoj my plánujeme rovnaké okná už mám to aj nacenené. Prosím ťa mali ste rozdiel v konečnej cene oproti zmluve? Dodržali všetko čo mali? Ďakujem!
Odpovedať
@dagmarpalovcikova cena bola, ako nam udali v cenovej ponuke... zabudli nam akurat dodat nieco (neviem uz ako sa to vola...) k montazi vchodovych dveri, ale okamzite nam to dodali po jednom telefonate... takze my sme boli spokojni :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
aj my sme dnes boli v rakystave poprad nacenit okna,a zdali sa mi celkom v pohode, aj pristup aj dobra cena,dufam ze to aj dodrzia a daju nam dobre okna ale zatial mam len dobre referencie na nich...pekny den
Odpovedať
čo mám informácie tak Vladimír Nehila je na tom lepšie čo sa týka ceny a myslím že aj kvality , nechcem mu tu robiť reklamu ale ten človek sa tomu rozumie.okná sú z fenestri sk zo zlatých moraviec
Odpovedať
aj my máme. Zatiaľ spokojnosť, ale ešte nebývame. Komunikácia na super úrovni, všetko dodržali, podľa dohody. Objednávali sme z PP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ja som objednával v Prešove,cenová ponuka bola prijateľná po zaplatení zálohy cena stúpla o 700eur a pri dovezení okien som zistil,že na svetlíku je obyčajné sklo malo byť podľa objednávky korkové,vymenili ho ale musel som to zaplatiť nie som spokojný.
Odpovedať
My sme boli veľmi sklamaní, nedodržali dohodnutý termín a vchodové dvere priniesli bez horného skla.Veľmi zlá komunikácia s p. Senderákom - telefón nedvíhal, žiadne ospravedlnenie. Nikdy viac, neodporúčam :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@repeper mozem sa spytat...cenova ponuka vam stupla z dovodu, ze nebolo vsetko nacenene, alebo sa zmenili podmienky? 700 eur je dost velky rozdiel.
Odpovedať
Článok sa načítava...
už to asi nie je katuálne, ale my máme veľmi zlú skúsenosť s firmou Rakystav. viac info cez IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Neodporucam. Cena bola neskutocna ale kupil som a lutujem, nevedia si vazit zakaznika.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
my máme od nich, sme maximálne spokojní, dodržali cenu, termíny, telefón stále dvíhali (p. Dvoriščák . odporúčam) poradili, pomohli, ukázali, máme profil salamander, 3sklo, zvnutra biele, zvonku hnede nocce sorento balsamico, zatial nebyvame, ale okna su osadene uz od aprila, otvaraju aj zatvaraju sa bez problemov, prisli aj dodatocne zosúladiť pánty na dverách, montovanie máme na pásky. :-)
Odpovedať
@dada318 dobry den, mozem Vas poprosit o foto farky okien? rozhodujeme sa...dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@arianna8 poslem vam do IP :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
my mame uplne rovnaku skusenost ako @dada318, vsetko bolo bez problemov pri vybavovani a zatial sme nenasli ziadnu vadu, uvidime ked budeme byvat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@twin_mummy a ako ste spokojny s tepelni izolacnymi ramikmi v oknach?lebo tie nase su katastrofalne....brutalne skarede spoje..same piliny..
Odpovedať
Profilova fotka
Nam doviezli v stredu a tiez som videla piliny ale asi od vonka tak myslite a cakam na zalozenir vraj zajtra pridu tak som zvedava ze co a ako to bude..
Odpovedať
Ahojte. Na slovensku je neskutočne veľa výrobcov plastových okien a len málo z nich vedia čo predávajú. Stretol som sa s asi 6-timi predajcami no len dvaja ma presvedčili. Incon a rakystav. Ponúkajú skoro rovnaké profili ale u mňa vyhrala cena. Preto som sa rozhodol pre rakystav. Pozitívne je že si montujú vlastné okná s vlastnými zamestnancami. Som zvedavý na výsledok.
Odpovedať
Profilova fotka
@janykaj netvrdim ze je to zla firma a urcite dobre ovladaju svoje remeslo...okna su krasne kvalitne myslim tym konkretne samotny ram, spoje celkove prevedenie atd.ale samotne distancne ramiky u nas s porovnanin tych istych okien u inych ludi co tieto okna maju bola totalna hruza...
Odpovedať
@janykaj kazdy pozera len na cenu... Ak si si vybral rehau geneo tak bacha na to, okna daju s kompozitov a ram obycajny plast, potom jasne, ze je cena nizsia oproti konkurencii.
Odpovedať
Nie som odborník ale myslím si že som zvolil dobrý pomer cena kvalita
Odpovedať
Profilova fotka
@branoh to som prekvapena, nase boli bezproblemove, pekne urobene, nepostrehli sme ziadny problem, aj stavitel ich kontroloval ci je to v poriadku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@dada318 Ahoj. Chcel by som sa opýtať na tu firmu ako píšeš že ste boli spokojný. Dostal som nacenenú kalkuláciu od pána Dvoriščáka a trošku ma odrádza nízka cena. Vieš mi prosim ta povedať či ste tam mali zľavu alebo niekoho kto Vám to vybavoval ? Ďakujem
Odpovedať
@luky9 ahoj. Nikoho sme tam nemali. Urobil som si maly prieskum a podla toho som si vybral. Na vyber som mal tri firmy ktore su naj Rakystav, fenestra a hesta. Rakystav som vybral len preto lebo boli ochotny a ustretovy a dalo sa s nimi dohodnut na cene
Odpovedať
Profilova fotka
@luky9 nemali sme žiadnu mimoriadnu zľavu a ani nikoho, dali sme si urobiť cenovú ponuku u slovaktual a v heste a rakystave a rakystav bol najlacnejší, tak sme si ho dali :) máme už dva roky a max spokojnosť :)
Odpovedať
Maš aj nejaké photo možno by mi to pomohlo. V rakystave ponúkajú salamander prevažne a v heste do novostavieb mi odporučili eforte.. nakoľko ma 3 tesnenia a je 6komorové trojsklo a ma 0,73 najmenej prestupu tepla zo všetkých.... garantujú mi že to nie je žiaden poľsky výrobok tak som zvedavý... preto som sa pýtal na rakystav pretože mi nacenili do celého domu dvere dokopy ani nie za 3000 e a mne sa to zdá prinízko...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?