Okna od f. Hege

Profilova fotka
Ahojte, v poslednej dobe dostavam casto otazky na tuto firmu, lebo mame od nich okna na druhom dome. Teraz mame Hege Pasiv a so vsetkym sme boli spokojni. Nie sme vsak technicke typy a a preto tuto stranku veci nie sme schopni posudit. Ak je tu niekto co ma tieto okna, prosim napiste pre ostatnych Vase skusenosti. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_21 ja si ich tiez planujem od nich davat na dom
Odpovedať
@lenka_21 mna sklamali komunikaciou, poslal som podklady k naceneniu a ani sa neozvali, volam tam ci eviduju moju poziadavku a ze ano a mam cakat odpoved. Do dnesnehk dna nic neprislo a to uz je aj 3 mesiace. Asi maju vela roboty tak detaili neriesia, hlavne ze to sype.
Odpovedať
Profilova fotka
Prave preto som zalozila tuto diskusiu. Nech to nie je jednostranny pohlad. Ako som pisala, my od nich mame drevene okna na druhom dome a spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Dobry den, sice ste tuto otazku polozili davnejsie, ale urcite je to este aktualne. Rada by som sa podelila so svojou skusenostou s oknami Hege. Dom sme zacali stavat v roku 2015, ponuka od Hege nam prisla cenovo najprijatelnajsia a vtedy sme aj par dobrych recenzii na nich nasli, preto sme sa pre nich rozhodli. Montovali nam ich v roku 2016. Cca o dva roky som si na jednom skle vsimla flaky (myslela som, ze su zle umyte), ale nakoniec som zistila, ze problem je medzi sklami. Zrejme povolilo tesnenie a ukazalo to vsetky smuhy, ktore medzi sklami boli. Po niekolkomesacnom obhanani pana Hegedusa, nam nakoniec sklo prisli vymenit. Par rokov bol klud, mysleli sme si, ze to bol ojedinely pripad. No par mesiacov pred uplynutim 5-rocnej zaruky sa to iste stalo na dalsom okne. Zial kym sa manzel dostal k reklamovaniu u firmy Hegedus, uz bola lehota na reklamaciu tesne uplynuta a poslali nas do kelu. Medzi casom sa dalsie okno zacalo rosit a vidno na nom flaky zvnutra, cize predpokladam aj na tom povolilo tesnenie. Prikladam aj par fotiek pre predstavu. Na vacsine domu mame okna od vrchu po spodok, malych okien len malo. Celkovo ramy ako take su vcelku fajn, aj ked niektore dvere sa velmi tazko zatvaraju, ale skla su katastrofalnej kvality. Tak isto komunikacia s firmou Hegedus je velmi zla, vsetko im dlho trva, na vsetkom setria. Takze z tohto dovodu urcite firmu NEODPORUCAM. Su sice lacnejsi ako ine firmy, ale keby som vedela, aka kvalita skiel sa skryva za cenou, radsej by sme si priplatili inde. Takto nas caka vymena skiel za niekolko tisic eur. Tak isto nasa suseda ma od nich okna a aj kuchynsku linku a ma ten isty problem s oknami aj komunikaciou zo strany Hege. Dufam, ze tymto pomozem aspon niekomu, kto zvazuje, ze si u nich da spravit okna a da si ch vyrobit radsej niekde inde ako u Hege.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?