Okna madux

Ma niekto skusenosť z oknami od firmy Madux?Su kvalitné?
Odpovedať
Urcite do toho nechod..!!!! montaznici pridu na tri krat lebo stale nieco chyba a tak..nekvalita okna.
Odpovedať
Ďakujem za radu,už som si našla na nich aj referencie a nič moc......tak skusime niečo iné
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Dobrý den..rada by som aj ja prispela svojim názorom a skusenostou . Objednávali sme si vo firme Madux okna niekedy 02-03/2015 a dovolim si tvrdit, že zatial spokojnost. Okna namontované bez akýchkolvek problemov v priebehu dvoch dní a to okien pri dvojposchodovom dome bolo skutočne požehnane. Taktiež sme objednávali s oknami aj vchodové dvere so svetlíkmi, tie pár dní meškali ale aj našou vinou- vymýšlaním, neustálymi zmenami vo výplni dverí...neskor zmena skla atd atd...obchodna zástupkyna však mala s nami obrovsku trpezlivost....,,čo ja by som už asi nemala,,....vždy nam vyhovela , kontaktovala vedenie, následne výrobu...naozaj ochota velmi velka , aby splnili naše predstavy. Pred objednaním v tejto firme sme si cenové kalkulácie dávali robit vo viacerých firmách. V každej firme nam ponukali viacmenej tie isté profily len za rozdielnu cenu. Madux z toho vyšiel jednoznačne najlacnejšie, ušetrili sme stovky eur. S obchodnou zástupkynou sme boli v kontakte , vždy nam telefon dvihla ak sme chceli neaké info, napríklad či už su okna naskladnené, prezistila na sklade , zavolala naspat ak nie v ten den tak na další........ nasledne nas kontaktovali ohladom montáže , dohodol sa termín ,chlapi prišli v dohodnutom termíne , namontovali, všetko sme odkontrovali, podpísali preberací protokol, dostali tablet pre deti a všetko bez problemov. Neskor sme firmu kontaktovali ohladom nastavenia ...v priebehu týždna bol u nas technik, 5 minutová zálezitost. Nemala som pocit, aby som sa tu stretla s neakými podvodníckymi praktikami a podobne. Viete, myslím že firma, ktorá je tak dlho na trhu a ma pobočky na celom Slovensku, aby preberala zálohy a nedodávala okna? to mi akosi nesedí, ako by sa udržala 15 rokov na trhu?...myslím ,že už dávno by sme o nej čo to počuli v správach na markíze...ale to je len moj názor, moja skusenost. Prišlo mi však vhodne reagovat i ked je tu mnoho starších príspevkov, avšak pred mesiacom sme opat zadali zakazku - objednávku tejto firme - plastove okna na domček pre svokru. Technik došiel, zameral, ináč velmi milý pánko, poradil, montaž bez problemov....takže opat sa moja predošla skusenost potvrdila. Ja možem iba odporučat .
Odpovedať
@silvika12311 trapna reklama, o Maduxe aj ich polskych oknach sa popisalo vela negativneho
Odpovedať
madux a hlavne pobocka bj.. tak ako je pisane aj inych forach (porada atd).. v zdiadnom pripade.. kvalita odveci.. odmerat a spravit nieco poriadne.. v ziadnom pripade.. komunikacia... dohody atd.. :) najhorsie je ze sa prizivuju hlavne na starsich ludoch ktori az tak nie su zbehli v internete a nepozru si referencie...
Odpovedať
Profilova fotka
madux v prvom rade klame už v samotnej reklame v regionalnych novinách, kde sú podozrivo nízke ceny. Jednoducho žiadna firma sa nemá šancu na ne chytať. Tie vás majú nalákať, následne však pri cp na vaše konkrétne rozmery sú ceny úplne inde a sú už drahší ako konkurencia. Toto svedčí o ich neprofesionalite a preto netreba čakať, že budú profesionalni a čestní pri dodávke , montáži, či servise.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?