Okna Inoutic

Chcel by som sa spytat na skusenosti s oknami Inoutic - cena, kvalita, montaz. Dakujem
Odpovedať
@martinhar Ja mam profil z Inconu, myslim Luxury bez predsadeneho tvaru ramu. Teda ram je rovny bez akychkolvek presahov, alebo list apod. S profiloma tesnenim som velmi spokojny. Aj s kovanim /winkhaus/. S montazou to bolo trosku horsie a pri vyrobe skiel bolo par skiel skrabnutych co som riesil reklamacne a preslo to. Celkovo som s oknami spokojny. Ked som vyberal okna pred vyse 2 rokmi, bola to pre mna najlepsia varianta v pomere cena - "vykon".
Odpovedať
@martinhar My máme taktiež okná Inoutic, antracitový profil Prestige so stredovym tesnenim a trojsklom 4-16-4-16-4. Okná sú masívne, pevné, kovanie sa zdá byť tiež fajn. Celkovo aj s cenou je spokojnosť. Pre nás to bol jeden z mála vhodných profilov, keďže máme obojstranne antracit a len Inoutic (aspoň podľa mojich info) ponúkal samotný materiál profilu v sivej farbe bez príplatku. Tzn. že aj pri zvaroch aj pri otvorení okna nepresvita nikde biela farba.
Odpovedať
Zdravim, Inoutic je Incon? Maju vyrobu v Prievidzi?
Odpovedať
@martinhar neviem, my sme brali od lokálneho výrobcu. Viem že inoutic používa napr. Hestia.
Odpovedať
@martinhar ano, aj v Prievidzi. Viem ze Incon. A Hesta su dvaja najvacsi vyrobcivia okien z profilu Inoutic.. Rozdiel moze byt v znacke kovania. Vsetky su ok. Daj nacenit aj tam aj tam...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?