Okná farby - antracit

Profilova fotka
Ahojte. Máte niekto okná farby antracit, alebo plánujete..? A dávali ste ich len z exteriéru, alebo aj interiéru, myslím farbu :-). A akej farby ste potom doladili žaluzie a podlahu. Nejaký tip mám, ale chcem vedieť i vaše názory. Máme na to ešte čas, ale zaujímam sa v predstihu, až je všetko pekne zladené (strecha čierna, okná antracit, fasáda biela a kameň šedočierny). Ďakujem za odpovede ;-).
Odpovedať
Profilova fotka
My nemáme okná vo farbe antracit, nakoľko sa mi zdajú moc tmavé. My sme dávali sivé odtien Basalgrau- kuk album. Máme rovnakú farbu aj interieru. Dlažbu máme kúpenú sivú , takú ako šúchaný surový beton a plánujeme ladiť interier sivo- biela+ drevo steny biele. Fasada bude biela s obkladom dreveným.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame antracit z exterieru, zvnutra su biele, zaluzie budeme mat vonkajsie tiez antracitove a fasadu bielo sedu s kamenom, ta sa bude robit za mesiac potom fotky pridam:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyy1312 pozri album dada3215. su to nase okna aj vnutri aj vonkajsok antracit, podla bridlica, parapety tam kde su tak biele, steny prevazne tiez.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyy1312 pozri si moj album. My mame take farby ake popisujes..
Odpovedať
Profilova fotka
@matotimo @raduska88 @psychx @babucika Decká diky, idem to pokukať :-). Ja by som chcela i zvnútra antracit (ale priateľ biele), k tomu by som volila jemne šedé žaluzie. Ideál by boli vonkajšie, ale nakoľko sú drahšie, tak do nich nejdeme. Podlaha niečo ako biely javor, bledunká s jemnýýým nádychom do šeda. Taká moja predstava :-).
Odpovedať
@matotimo tiež som dal radšej šedé. Na prvý pohľad vyzerajú ako hliníkové. Susedia okolo dávajú samý antracit, je to v móde. No neviem, mne tie tmavé okná a strechy pripadajú ako na dome smútku. O povrchovej teplote na slnku ani nehovorím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?