Odkiaľ je táto pleseň na oknách?

Chcela by som poznať Váš názor na pleseň pod silikónom vnútri medzi sklami. Je to chyba v skle, zle zaizolavané? Sú to kvalitné okná, Blue Evolution 3 sklo, 10 cm profil, ročné, v čase keď sme ich kupovali, tak nám povedali, že jednotka na trhu. Vetrám pravidelne. Robí nám to len na dvoch oknách. Ideme to reklamovať, len som predtým chcela poznať Váš názor a prípadne to argumentovať výrobcovi. ďakuejm
Odpovedať
ako argumentovat vyrobcovi? no nijak. Na toto ked sa pozrie musi vidiet ze niekde museli oni pochybit. Nie je mozne aby medzi sklami vznikla plesen.
Odpovedať
ano su to kvalitne okna, o tom potom. Ale zrejme niekde nastala chyba pri vyrobe ked sa tam robi pliesen. Nie je to normalne a som si isty ze na tom vinu nemate vy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
rocne???? co najskor na reklamaciu. Nie je sanca ze by to neuznali
Odpovedať
Profilova fotka
@lenera Blue evolution je profil výrocu Salamander https://www.google.sk/#q=bluevolution... Vám okná dodal zhotoviteľ, ktorý kupuje profil u výrobcu "X" a trojsklo u výrobcu "Y". A potom to kompletizuje pre konkrétneho klienta. Všetko nasvedčuje tomu, že ide o výrobnú vadu toho, kto vyrobil trojsklo. Vy, samozrejme, reklamujte - čím skôr - vadný produkt u toho, kto Vám okná vyrobil a namontoval. Pokiaľ je to medzi sklami, vada nesúvisí s vetraním, či nevetraním... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenera cim skor to vyreklamuj, je to jednoznacne chyba vyrobcu a mas pravo nato aby ti tie okna vymenili
Odpovedať
Profilova fotka
Nepomoze tomu ci vetras ci nevetras. S tymto problemom ty neurobis naozaj nic. Sup to na reklamaciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenera jednoznacne reklamuj to podla fotky sa to neda presne posudit,ale skor by som sa priklanal ze plesen je medzi sklom a zasklievacou listou . plastove okna nepouzivaju silikon ale gumene tesnenie a asi tak sa vyzrazala voda a zacalo to plesniviet.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenera tiez si myslim ze to je medzi sklom. Hor sa na reklamaciu a co najrychlejsie
Odpovedať
Profilova fotka
fu to je nepríjemné keď sa niečo takéto vyskytne. Pleseň dá zabrať ale tuto je vidno že je na vine výrobca takže to skús vyreklamovať a uvidíš čo ti povedia
Odpovedať
Ja len pevne verim ze reklamaciu uznaju. Za toto na milion percent vy nemozete. Chyba musela nastat niekde vo vyrobe. :)
Odpovedať
Pochybujem že je pleseň medzi sklami,tam nemá moc čo plesnivet a ak,tak by to bolo najskôr orosene medzi sklami...ak ste to nemali orosene medzi sklami v zime,tak je to pleseň medzi sklom a zasklievacou lištou...profil môže byť najlepší na svete...no chyba bude v zle nasadenej alebo poškodenej zasklievacej liste...myslím že by to mali uznať...aj keď sme v bananistane :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pepese to mas pravdu ze v nasom state je mozne aj to ze neuznaju ale toto myslim ze aj laik vidi ze to nemohol sposobit clovek normalnym beznym pouzivanim :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pepese nie ze tam nema moc co.. tam vobec nema co plesniviet. Ved medzi sklami by mal byt v podstate len plyn nie?
Odpovedať
@haroman veď píšem že jediné že by bolo zle zetmelene a prenikla tam vlhkosť,potom teoreticky by mohlo aj niečo plesnivet...aj keď videl som X orosenych skiel ale ani jedno plesnivé.... :-D
Odpovedať
@lenera ako ste dopadli s reklamaciou? My sme sa rozhodli, ze kupime tieto okna a teraz sme sa dost nastrasili...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?