Od akej firmy máme vybrať okná, ak chceme trojsklo?

Profilova fotka
kde je dobry pomer cena / kvalita :-)
Odpovedať
...no vyber si do akej chceš :)))
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si dali od fenestra 3 sklo, vies a na cenu ma kazdy rozny nazor niekumu je ta ista suma vela, niekomu v pohode ........takze je to indi vindi...
Odpovedať
mozem vam iba odporucit Raky-stav som s nimi nadmieru spokojny.....................keby ste mali zaujem ozvite sa dam vam kontakt na super predavajuceho
Odpovedať
osobne som dal objednavku do inconu. = a Ktore su naj ? kazdy ma rad tie svoje. Brat dal Incon. a je spokojny , ziadne starosti. Aj tu otcov brat siel do inconu a funguje to - asi tak by som to hodnotil ... Celkom som spokojny. Pri cenovej kalkulacii v Slovaktuale asi nevedia co pytat. ale usmievat sa, aka pekna zakazka to ano a utierat si ustocka mnam mnam. To v incone bolo ine jednanie. Maximalna zlava a ceny si nastavene rovnako vsade, aj po skuske v inom kraji :)). Ja som spokojny a dufam, ze budu dobre aj okna :)))) . Moje okna. Trojsklo, Exclusive , nadrozmerne okna 3m a cena 7 300 celkovo.. vid fotoalbum okien. Hodne stastia :))). Odporucanie - ak okna tak nie garazovu firmu, ktora tu za 1 az 2 rk nebude.
Odpovedať
Aj my máme INCON! Zatiaľ nebývame, ale žiadny problém nebol. Perfektný prístup, a kvalita okien perfektná. Tiež máme exclusive 3sklo. A keď som videl tú výstuhu čo je v šupacich dverách som nechápal. Takže sa nebojím že by sadli. Cenovo lepšie než HSF, SLOVAKTUAL, ... Ja som sa rozhodoval medzi INCON a ESOPLAST. Tam ponúkali aj plastový rámik ( neprenáša tak teplo ako nerez, hliník). Len do Malaciek to mám bližšie. To bola jediná vec čo rozhodla. Aj cenovo a kvalitou to isté. Obidve dobré profile aj kovania.....aj cena, prístup, ... Toť moj postreh tak nech si dobre vyberiete.
Odpovedať
No sorry pani, my mame cenou zatial najlepsiu ponuku od slovaktualu - na Pasiv HL. Vsetko zalezi od toho, ake rozmery mate..dali sme si nacenit okna asi 16tim roznym firmam, takze mozem uz zhodnotit. Takze si nastavte kriteria (parametre), cenovu latku nad ktoru uz nechcete ist a vyberte pomer kvality a ceny a mate :) Aj farebne odtiene robia svoje na cenach...Treba prosto rozposlat dopyt vsetkym zastupeniam roznych 3skiel na okoli aj mimo a uvidite. Teraz v 01/12 konci zimna akcia - extra zlavy, tak rychlo na to!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Nemate nahodou skusenosti s firmou uniteam? Tiez maju 3-sklo. Znamy mi ich stale odporuca ale potrebujem si ich preklepnut. Dakujem.
Odpovedať
Nepoznáte niekto firmu EKO-OKNO? Má niekto od nich plastové okná a dvere?
Odpovedať
Slovaktual je super,ale incon stoji s cenami nizsie.a incon je jedina firma ktora dokaze kvalitou konkurovat slovaktualu. ja osobne si myslim, ze okna nie su mala investicia, takze by som urcite neverila firmam, ktore maju vselijake nazvy (nechcem citovat, aby sa niekto neurazil) a ked za mesiac zaniknu, tak sa nikto nedopatra komu to reklamovat.
Odpovedať
a co Fenestra - ja mam od nich rehau geneo a su super
Odpovedať
ja som dostal prakvapujuco najnizsiu ponuku na Rehau Geneo a druha najnizsia bola na slovaktual. Vsetko masivne profily, trojsklo, 3 tesnenia. So slovaktualom mam zatial len kratke skusenosti na 1 blakonove dvere z rovnakeho profilu - vseobecne som spokojny. Jedine co mi vadi je rapkajuca klucka ale vraj je to normalne. Teraz dam do vlastneho bytu Rehau a uvidime ci budeme spokojni 8-)
Odpovedať
myslim ze fenestra a incon su teraz na tom podobne, slovaktual sa nam este ani neozval ostatne ponuky boli podstatne vyssie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz. Neviem v akom okrese hladate ,my mame v poonuke SALAMANDRE SL76 s troj sklom vysoka kvalita a prijatelna cena posobime v Kosickom kraji
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
daj si bluevolution od firmy inter okno,sú super a cena je velmi fajnová
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?