Nie je BluEvo ako BluEvo ? Alebo Okno ako Okno ?

Mam ponuku, dvaja rozni dodavatelia. Jedna ponuka je od celkom znameho dodavatela, a druha od menej znameho. Tretia a dalsia od priemernych dodavatelov. Tak napriklad, balkonove dvere, ale i bezne okna, su od toho znameho dodavatela 2x drahsie, ako od inych. A teraz neviem, ci je to len ich marza, alebo aj kvalita zostavy okien. Faktom je, ze jedine ten drahy rozpisal vsetko, co sa dalo, tj. 4-18-4-18-4, nikto iny toto nenapisal, tusim jeden dal 4-16-4-16-4 ale to nebolo BLUEVO. Pozeram ponuku este raz, tento cenovy rozdiel je hlavne z dovodu rozdielneho nacenenia , drahy dal na konci ponuky % zlavu. Cize, tie okna od najdrahsieho stoja 3100 eur. od inych to stoji oklo 2500. vsetko bez montaze a dopravy. Otazne je, ci verit nejakemu TOP najlacnejsiemu, ktory predava masovo, vsetko aj od IDEAL4000 az po BLUEVO92, alebo drzat sa toho draheho, ktory ma - neviem, co napisat, co ma.. Cize neviem ci je to loteria, alebo je to len sprostredkovatel, co ma nejake slovo u vyrobcu, a ten mu to proste doda a je jedno ci k najlacnejsiemu, alebo najdrahsiemu. Otazna je napr manipulacia pri prevoze... Neviem, podla coho ste sa rozhodli? daval som dopyt, ale vzdy ked som pisal, ze ziadam na NED, tak mi chodili ponuky aj napr IDEAL4000, alebo G8000 a podobne.. cenovo velmi velmi blizko k najlacnejseiemu EVO92, comu fakt nechapem. dalsi posle streamline 72 a zas +-2500... Myslel som si, ze ked dojde 5-7 ponuk, porovnam, vyberiem, ale z tych 5-7 ponuk nie je k comu porovnat, lebo kazda je ina :D ine parametre.. To teraz bud napisem mail kazdemu este raz, ze chcem presne to a tamto, otazne je, nakolko mozem verit Uw, a ci mam pocitat Uw podla pomeru Uf Ug.. Kedze aj teply ramik je dolezity, velmi malo z nich napise, ci tam je a aky tam je. Potom pride ponuka, ktora ma Uw pod 0,8 ale stavebna hlbka 70nieco mm, ako je to mozne, ze 92mm evo92 ma takmer podobne Uw ? Neviem ci som to napisal zrozumitelne. A to uz VOBEC neposminam nacenenie montaze, neviem kolko z toho su material a kolko praca, montaz najnizsia bola asi 400, najvyssia bola jackpot cena 999 eur... Uvedomujem si, ze toto je uplne normalne, ked sa niekto spara v stavebnictve podrobnejsie... Ale aj tak, sranda... 1 monitor mi na tieto cenove ponunky nestacia..
Odpovedať
@dusantt necuduj sa, tie cp robia vacsinou zeny v kancli, ktore ani len netusia co predavaju a polovica montaznikov takisto ani netusi co montuju. Jazdim skoro kazdy den okolo jedneho vyrobcu z profilov bluevo a som rad, ze som si ho nedal aj ked som ho najprv chcel. Teply ramik mi vacsina vyrobcov odhovarala dat, ze skoda penazi. 😀 5-7 ponuk mas velmi malo, ja som mal vyse 50 na plastove a podobne na hlinikove a vyberal som rok. Uw daj 0,5. Swisspacer je uz nutnost. Inak tie cp vacsinou nie su uplne a potom ti tam vela veci este prirataju.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, myslím si že nie je okno ako okno. Dosť záleží od výrobcov a tak isto aj od dodávateľov. My sme firma DD Trade a vo svojej ponuke máme taktiež profil BluEvolution. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi Vám poradíme.
Odpovedať
nakolko mas jasno aky profil chces, vyhod ponuky s inym ako pozadovanym profilom (ved si im predsa jasne napisal co chces, to ze oni ho v ponuke nemaju nie je tvoj problem) verime predsa ze si sa do toho pozrel a nastudoval si problematiku, a na zaklade toho si zvolil spravny postup Porovnavaj len porovnatelne ponuky (rovnake rozmery, rovnaky profil, atp), cize ak mas nejasnost ze co dana CP obsahuje/neobsahuje, pytaj sa nech ti poslu/doplnia info. CP vyhodnocuj ako celok (to jest vratane montaze a dopravy) vobec ta nemusi trapit kolko z toho je praca a kolko material, Teba by malo skor zaujmat technologicky postup montaze (sposob montaze, pouzitie pasok, atp..) a teda vysledny stav po namontovaní (ci si upracu po sebe, ci zapucuju spalety atp....) Ked ti nestaci monitor, CP si vytlac a porovnaj polozku po polozke PS: vacsina len prekupuje. Bud prekupuje komplet vyrobok, alebo zvlast kupi profily a sklo a urobi to sama alebo v nejakej vyrobe na Slovensku. Takze "slovo u vyrobcu" je take... no nanic...
Odpovedať
ahoj nam robili okna bluevolution zosSerede firma a sme spokojný mame Salamander Bluevolution 92 viem aj fotky poslať kontakt do ip
Odpovedať
@dusantt to maš aluplasty alebo gealany pozor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?