Nekvalitné trojsklá

Nasli ste aj vy bublinky, a ine podobne veci na reklamaciu 3-skiel. Na 5 oknach som nasla niekde bublinky, inde akoby od pasky vo vnutri skla....na porazeniee... :-| Neviem ako to vyrabaju...akou kontrolou to prechadza?
Odpovedať
@pedrita je to plast ci drevo ? a mozes povedat firmu ?
Odpovedať
@pedrita nic take sme nenasli
Odpovedať
@fricko plastove okna....skla Nitrasklo...
Odpovedať
@pedrita ahoj ako ste dopadli s reklamaciou? aj ja som nasla na oknach bublinky, tiez nitraskla, som zvedava ako to dopadne s reklamaciou
Odpovedať
@filiatko este len ma prist predajca okien a zhodnotit, ci je to adekvatne pre reklamaciu...nasledne na to by nam mali vyrobit nove skla....:)
Odpovedať
zo štyroch skiel máme na troch bodky na vnútornej strane medzi sklami /asi 3 až 4/ ako keď sa mucha vy ....... Výrobca nechce uznať reklamáciu, že sú povolené odchylky od normy, ktoré nie je vidmo z 3 metrov. Hoci ja keď viem, kde sú tie bodky, tak ich vidím aj z 5 metrov. Tiež by som bola rada, keby sa vyjadril nezávislý odborník alebo má pravdu výrobca skla a musím sa zmieriť s tým, že vždy budem pozerať na posr....... okno ako od much alebo znovu dať preskliť okná na vlastné náklady / nemalé/.
Odpovedať
@alsim máte výrobcu nitra sklo?kto vam konkretne vyrobil okná? My sa skor bojíme ze nam to praskne ta bublinka a kupovat nove skla na výšku 2.60m a šírku 3m to by má asi porazilo...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?