Montaz stresnych okien - v ktorej faze stavby domu

V ktorej faze stavby domu ste robili montaz stresnych okien a ake ste s tym mali skusenosti.. Mam dokoncenu a uzavretu hrubu stavbu a do kuchyne chceme dve stresne okna (este nemam jasno v tom od koho). Mam robit montaz spolu s podstresnou medzikrokvovou izolaciou? Alebo tesne pred tym? Rad by som nasiel optimalny termin na montaz stresnych okien, avsak aby bol co najneskor v case, aby okna nedostali nohy a neodisli zo stavby.. Vdaka.
Odpovedať
@kenny123 namontovane okna by kradol len kreten neni to az take atraktivne, Daj sem foto domu, tie okn aby som ta radej nedaval su s tym len starosti je to k nicomu.
Odpovedať
@sysell z pod betónových/palenych krytín vymontujem okno do 10min. ja už som takýto prípad videl... hlavne v nových častiach, kde ešte nebýva veľa susedov by som bol opatrný... máš pocit, že na slovensku žije málo kretenov? :-)
Odpovedať
@topfield a za kolko ho predas ked neni ani komplet aje tam uz pouzite olpechovanie? By som to nekupil ani za 50€. Vsak pise ze to ma uzavtrete tak kde je problem
Odpovedať
Profilova fotka
Pred pokládkou strešnej krytiny.
Odpovedať
@mesarosanton uz tiez netrep
Odpovedať
@sysell do 10min sa dá zdemontovat komplet do posledného kúska lemovania... neviem za koľko sa dá predat, krádeží okien sa nevenujem. len píšem, že som už takúto okradnutu stavbu videl. ale ak je stavba uzavretá, neriešil by som to asi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?