Montaz interierovych dveri

Profilova fotka
Mame kupene dvere treba ich osadit a za montaz pytaju 250 e a chceme si to,sami zamontovat mame vsetko k tomu len sa chcem spytat kolko treba nechat tuhnut zarubne s montaznou penou a potom kedy sa mozu nato zavesit dvere na,panty vdaka za kazdu radu.A este zarubne treba niecim zo stredu zapriet cim ste to robili?
Odpovedať
@ivka205 a teraz sa zamysli Ivka, ci ti naozaj stoji tych 250e za potencialne problemy. poskrabane dvere/zarubne pocas montaze? nikto ti ich nevymeni. nutnost upravy pantov? nikto ti to zadarmo nespravi. vady, ktore sa prejavia az pouzivanim? bez montaze sa mozu odvolat na neodborne osadenie a su vyvineni.
Odpovedať
@ivka205 skús pozrieť nejaké video od výrobcov napr. sapeli, invado...tam je to všetko pekne ukázané, ak myslíš obložkové zárubne (či už fóliované,lamino alebo dyha) nemyslím si že je to až také náročné, tiež som to robil prvý krát a celkom to šlo, a od osadenia som ich vôbec nešteloval, nie ja tam čo.(okrem doťahu potrebného na zatváranie) ja mám iné skúsemosti ako bozský_kaja, ja som školil predajcu keď bol nejaký problém, (dodali zlé dvere) a aj to mi nechceli veriť, výmena bola na tri krát trvalo to viac ako 2 mesiace, našťastie sa jednalo len o jedny dvere
Odpovedať
kludne si to spravte sami, vysoku skolu vam na to netreba, co vam bude treba je nizkoexpanzna pena a pripravok podla moznosti asi z dreva ktory bude mat rozmery sirky dveri, ja som si nieco take spravil zo starej plavajucej podlahy. Jednu taku rozperu das cca 40cm na uroven podlahy a druhu nieco nad stred vysky dveri, zaistis paskou, streknes penu a pockas hodinku. Neviem kolko mate dveri, ale 250e za 4 dvere mi pride velmi vela.
Odpovedať
trosku sikovny clovek to zvladne ja osobne 250 ecok dakomu za to nedam osadenie 10 zarubni trvalo ani nie pol dna ... ale ak zarobite za pol dna 250 ecok prosim mozete to nechat firme ...ja uz som zistil ze co som si nespravil na dome sam to je dovrzane... zarubne som osadzal tak ze som si ich najskor vyvazil potom jemne zakajloval zvrchu aj na spodu zafukol penou a za hodinku som zalozil dvere aby neodtlacilo zarubne .... na druhy den som nahodil klucky a 250 ecok vo vrecku... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Mas pravdu ale moj muz je montazny technik robil uz aj aj tasie veci tak povedal ze zvladne tak dufam zvladne aj kuchynu si ideme dami montovat drz palce a viem ze to obnasa aj riziko ale co uz hadam to dobre spravi :)
Odpovedať
@doors454 naprosty suhlas :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme to kukali na nete a,je to lahke a radsej usterime tu drahu montaz a presne niektore veci radsej sami aj schodiky na povali sme sami robili aj dlazbu a sparovaniw tiez aj plavacky tak aspon vieme co a ako je plno videi ako sa to montuje a za 250 evri si chce kupit daku kosacku tak co mu budem kafrat do roboty ale este raz dakujem za rady:)
Odpovedať
@ivka205 ja som si aj kuchynu skladal sam, nie je to raketova veda... podla mna, dat to robit niekomu kto nerobi na svojom je vacsie riziko - to sa mi zial potvrdilo na dome velakrat.
Odpovedať
@ivka205 tak to mi teraz pride ako by ste manzelovi neverila ze to dokaze urobit, ked vam povedal ze to zvladne tak to zvladne asi
Odpovedať
Profilova fotka
Dvere mame invado foliovane a presne na nete je k tymto dveram navod tak pohodka :)Nedame predsa za montaz 6 dveri 250 e no a este za kuchynsku linku chce decodom 390e to tiez ideme sami su to strasne polozky za take nic...
Odpovedať
Profilova fotka
ja manzelovi verim sak inak by som uz teraz,bolaana dome a nic by sa nemontovalo :D sak je montazny technik vie urobit aj tazsie veci ..
Odpovedať
@ivka205 Presne tak..nekafri mu do toho... :-D :-D :-D Je šikovný tak čo... :-N :-N :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?