Medziokenná mriežka a trojsklo

Videli ste v okne s 3-sklom osadenu medziokennu mriezku (dekoracna mriezka 8mm)? Je to pri pohlade zvonku vizualne v poriadku alebo to vyzera divne? Predpokladam, ze sa osadi medzi vnutorne a stredne sklo.
Odpovedať
Odkedy montujem okná,čo je dvanásť rokov tak môj názor na medzisklené mriežky je -hrôza a vypadá to vždy strašne. Najväčšími odberateľmi boli naši menšinový spoluobčania :-) keď som ja s oknami začínal končil ich boom a treba si uvedomiť že sa nedajú len tak vybrať keď sa vám to prestane páčiť. Jedine výmenou zasklenia...Aaale proti vkusu žiaden dišputát. ;-)
Odpovedať
pre mna takisto gyc. ale kazdemu sa paci ine ;-)
Odpovedať
ja osobne by som si to nedala, ale ako spominala manilla kazdy mame iny vkus.
Odpovedať
to, ci to vyzera divne nezalezi od poctu skiel ale od vkusu jednotlivca :-D
Odpovedať
pokud je tomu přizpůsoben dům celkově vč. plotu, apod. nezatracovali bych mřížky ani náhodou ... ;-) ... jinak mě bylo ještě řečeno, že tyto mřížky zhoršují tepelně izolační vlastnosti skla, jak výrazně, to ale netuším ...
Odpovedať
nemala som sice o mriezky zaujem ale bolo nam povedane ze mriezky v oknach nicia uplne tepelno izolacne vlastnosti. cize das si trojsklo a znicis ho mriezkou.
Odpovedať
@mima1 ano, no to sa tyka mriezok vlepenych, sirsich, ktore svojou plochou vytvaraju tepelny most medzi tabulami skla http://www.sk.vidok.pl/pliki/PRODUKTY... ja mam skor na mysli tenke mriezky, 0,8cm ktore sa vkladaju medzi sklo a nedotykaju sa sklenych tabul. Tam je predpokladam zhorsenie tep.izol. vlastnosti minimalne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?