Máte skúsenosti s plastovými oknami od firmy Noves?

Profilova fotka
Ahojte, prave sme v stadiu objednavania okien. Mame ponuku od firmy Noves, a ako sme sa prave dozvedeli, ich profily su dovazane z Polska. Mate niekto s nimi skusenosti? Nasa druha alternativa su okna od firmy Salamander. Dakujem
Odpovedať
Ahoj tiez obehavame okna a davame si cenove ponuky a presne ten isty profil ma aj slovaktual a za ovela vecsiu cenu tak neviem.Ale mne sa celkom pozdava aj schuco alebo ten salamander. Ale asi nikde nema clovek istotu ze su to ozaj neni okna s pl. lebo zevraj niektore firmy to dovazaju a prelepia pasky a je stoho napr salamander .......
Odpovedať
No tak si treba vypýtať dokumentáciu od materiálov z ktorých to vyrábajú...Tam bude uvedené odkiaľ to je.Veľa "lacných" oknárov nosí okná z PL a tu ich oková a zasklí.
Odpovedať
Profilova fotka
Noves ma prave linky niekde na vychode a su na trhu 18 rokov, je to tazke rozhodovanie lebo nikde neni istota
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@brontik Dobry den. NIKOMU neodporucam okna Noves. Tato firma a jej zamestnanci nam skomplikovali, predrazili a predlzili vystavbu. Nedodrziavali terminy, nekomunikovali, okna priviezli a vecer oznamili, ze montovat budu az dalsi den.... proste katastrofa, prave od nich vymahame naklady sposobene ich vinou. Katastrofa. Ich obchodny zastupca nam za vsetky skody slubil flasu Tullamore Dew, to svedci o vsetkom. Nikdy viac Noves!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň. Spoločnosť NOVES okná nikdy nedovážala okná z PL, resp. iných krajín. Všetky výrobky spoločnosti NOVES okná, pochádzajú výhradne z ich výroby v Spišskej Novej Vsi. Rovnako komponenty okien (plasty, kovanie, sklá...) nepochádzajú z PL. Výrobcom profilov sú firmy z DE (ALUPLAST, ProFine, VEKA), výrobcom kovania je tiež DE firma - spoločnosť GU. Všetko vyššie uvedené vieme dokladovať - ku všetkým výrobkom samozrejme dostávate dokumenty v súlade s platnou legislatívou - Vyhlásenie o parametroch, CE.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?