Máte skúsenosti s plastovými dverami?

chcela by som vymenit stare vhodove dvere za plast, oplatisa sa? su dobre? kto ma skusenosti?dakujem
Odpovedať
určite budú lepšie ako staré vchodové dvere, ale keby si chcela ešte lepšie, tak si dáš urobiť hliníkové :-)
Odpovedať
@tomicsek plastové nikdy viac!!Plast pracuje máme ich teraz na novostavbe a v lete ich otvorit nemožem a v zime idu fajn.Začali sme prikurovat a ako zasa teplo je vo vnutri a zima vonku zasa nejdu otvorit som zhrozená a nemožem sa niekedy ani dostat do svojho domu ]-( ]-( ]-( ]-( a horšie je ,že keď začnem chodiť sama z práce,kto mi bude otvárať ]-( ]-( Asi budem spáva´t pred domom ]-( ]-( Taktiež kamoška vedľa dala eurodvere a taktiež s tým má taký istí problém ]-( ]-( Len nadávame a prosíme susedov chlapov nech nám to pomožu otvoriť!!!Nikdy viac!!! Ak sa niekedy dožijem penazí hneď dám vymeniť za hlinnik . A kĺuč musím dať urobiť aspon 10kopií pretože už ich máme všeliaké a čakam kedy sa mi tam zlomí a nedostanem sa do vnutra vobec,... celé zle
Odpovedať
Napriek názorom mitinky som presvedčený,že chyba nemusí byť vo dverách.Skôr by ma zaujímalo akú údržbu im venovali od osadenia na stavbe...Už ma volali k dverám a oknám ktoré sú vraj šmejd a pri obhliadke som zistil,že mechanizmus zahádzali omietkou,napadali tam kamienky,alebo dvere prehli pri neopatrnom zalievaní poterom. Už som videl všelijaké veci nevídané :-) :-) Ak boli zle namontované taký istý problém sa môže vyskytnúť pri drevených ako aj mitinka potvrdila,že má kamoška s eurodverami. Tiež zle namontované hliníkové nebudú behať hladko. Plast je proste najlacnejší, na kvalitu montáže najrizikovejší, treba ho častejšie nastavovať,premazať-čo je otázka max.5 minút ak sa to robí pred letom a pred zimou. Tento materiál síce pracuje ale medzi rámom a krídlom je dostatočná vôľa a pri dobrom osadení a riadnom nastavení budú fungovať 100%. Takže-100% vyrobené,100% osadené a 100% nastavené=100% funkčnosť. Ale to sa týka všetkého... Nepíšem to tu ako internetový mudrlant ale praktik z 13 ročnými skúsenosťami.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my mame plastove vchodove dvere a sme veeelmi spokojni, neviem ci su najlacnejsie my sme dali 1300 € za ne, ale slapu ako hodinky a ziadne problem, dufajme, ze som to nezahriakla :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame taketo http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... . Je pravda ze plastove dvere pracuju. Preto je nevhodne davat tmave dvere na vchod na juhu. Ale v principe sa daju nastavit tak aby fungovali cely rok.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri vchodových dverách by som neriskovala, my sme dali hliníkové, keby máme peniaze aj okná dám hliníkové
Odpovedať
neviem, ale ked stoja take plastove dvere okolo 1500 €, tak nie je vhodnejsie sa popozerat aj po bezpecnostnych vstupnych dverach? Pisete, ze plastove dost pracuju pri zmenach teplot, tak bezpecnostne by mali byt stabilnejsie...ci nie?
Odpovedať
my mame sherloky bezpecnostne do exterieru a cenovo sme tiez tam niekde ako pisete. cize oplati sa. nic nevrzga, nepracuje, v pohode sa otvaraju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?