Máte skúsenosti s oknami Profil Eforte od firmy Hesta?

Ahojte, máte niekto skúsenosti (pozitívne/negatívne) s oknami profil Eforte od firmy Hesta?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame ich osadene, zatial spokojnost. Este ale nebyvame.
Odpovedať
Ja ich uz mam druhu zimu zatial vsetko OK
Odpovedať
Ďakujem aspoň za tieto reakcie. Rozhodujeme sa medzi týmto profilom a profilom SalamanderBlueEvolution.Budeme mat okna v obojstrannej farbe a pri Salamandri nam nevedia urobit aj vnutro ramu vo farbe a navyse je pri tomto profile cena vyssia o cca600€.Preto sa asi rozhodneme pre Eforte. Budeme radi za dalsie pripadne skusenosti.Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@arpe ako ste sa nakoniec rozhodli? mame rovnaku dilemu
Odpovedať
@marek016 My sme isli do nizsej rady inoutic presstige samozrejme trojsklo. Znamy ktory s nimi robi dlhe roky tvrdi, ze na nase podmienky bohato staci profil presstige. Cena bola tiez fajn cca 4500 e - 14 okien aj s dverami. Monataz budeme riesit mimo firmu ktora nam to doda...
Odpovedať
Mam ich na dome uz 3 rok. bez problemov. Odporucam. Aj Hestu firmu ako taku.
Odpovedať
Rozhodli sme sa pre Efforte od Hesty (obojstranný antracit glat). Túto zime ešte nebudeme bývať, takže ťažko hodnotiť. Ale spracovanie a montáž boli OK. S obchodným zástupcom sme boli pozrieť aj pár domov, kde ich montovali a pýtali sme sa aj domácich na spokojnosť. Nakoniec sme od Hesty objednali aj vchodové dvere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@arpe Ako ste spokojní s odstupom času? S oknami, ale aj farbou. Máte aj jadro sivé?
Odpovedať
Profilova fotka
@yasna hesta okna maju aj jadro tmave ak mas antracit z oboch stran
Odpovedať
@rebecca363 Áno, ako jedny z mála. A keďže chcem tmavé okná (rozhodujem sa medzi hladkým antracitom a alux db703), tak mám zúžené možnosti výberu. Preto hľadám a zisťujem a čítam, aby som sa rozhodla správne a nemali sme neskôr viac starostí ako radosti x-)
Odpovedať
@yasna Celé okná aj dvere sú antracitové (vonkajší rám, vnútorný rám, jadro - vnútro). S oknami aj s dverami sme maximálne spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?