Máte skúsenosti s firmou Unigroup Veľký Meder?

mate od nich drevene okna? Ake ? ako ste s nim i spokojni, ako ste boli spokojny s pristupom, dodavka bola v pohode?V pohode sa dalo komunikovat s nimi? Rozmyslame ze sa pre nich rozhodneme, tak preto tie otazky.
Odpovedať
@rrrko mame objednane asi 3 tyzdne takze o 5-7 tyzdnov dame vediet. :-)
Odpovedať
Ja ich mám dva roky. Trojsklo, materiál Meranti, typ si už nepamätám. Prístup bol bezchybný. Dokonca mi ukázali výrobu, než som objednala. Som maximálne spokojná. Vybrala som si ich preto, že je to priamy výrobca, teda žiadna obchodná firma, ktorá vyrába okná napr.v Čechách alebo v Poľsku (mala som veľa takých ponúk). S takými sú vždy problémy (napr.reklamácia). Termíny dodržiavajú. Ešte pre info, ponuka od nich mi prišla po mojom dopyte na internete.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mam od nich ponuku..davali ste farbu, alebo olej? a paskovali ste?
Odpovedať
@henkaa mi sme objednali farbu high-res.10 rokov bez udrzby.aj pasky sme objednaly tak dufam ze to dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
drzim palce :-) budete zakladat este teraz na zimu? ja som myslela, ze my ano, ale vcera projektant povedal, ze len uzavru stavbu foliou a okna az na jar. nam len tahaju mury teraz..
Odpovedať
okna nam maju dodat v novembri,tak dufame ze to bude na cas.
Odpovedať
Profilova fotka
@lena1117 Lenka ako ste spokojni??
Odpovedať
@henkaa Okna boli hotove na dohodnuty termin.Rozmislala som ci sa mi tak pacia len preto ze su to nase alebo su naozaj krasne ale ked sa zastavil znami ktori pred mesiacom daval plastove a chital sa za hlavu tak nas to viac nez presvedcilo.On teraz normalne rozmisla ze si ich da vimenit a to hovorim bez srandi. Nechcem nikoho urazit ale plastove okna vyzeraju vedla tychto ako hracky. Takze doteraz sme nadmieru spokojny, je to velmi pekna praca.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My mame od nich okna cynkovany smrek hr. 92 izolacne trojsklo.... zatial sme spokojni, no este nebyvame, namontovali nam ich v lete 2012 ... @lena1117 aj mne sa zdaju nadherne.... nedaju sa porovnat s plastovými.... Nas dokonca vysli lacnejsie ako sme mali ponuky na plastove.
Odpovedať
@drift506 nie je to celkom pravda ze je to 2. trieda....
Odpovedať
Článok sa načítava...
a co je na cinkovanom hranole take zle?
Odpovedať
@drift506 a co je na cinkovanom hranole zle?
Odpovedať
@drift506 no to jasne, ale vies o tom ze cinkovy hranol ma lepsiu satbilitu proti kruteniu ako fix?
Odpovedať
@drift506 ja viem z coho sa vyrabaju eurohranoly, pracujem snimi, o hustote dreva je polemika, lebo ak optimalizacka vyreze uzol alebo kaz nadpoj teda cink pokracuje hned za vyrezanim vady v dreve, to stym slnkom mas pravdu, ale napriklad pri vchodovych dverach je najlepsie mat co najciac cinku vo frizach, kukni jcc stranku
Odpovedať
@drift506 kukol si tu stranku jcc sk? co na to povies? drevomax aj slovlepex su uz inde ako boli volakedy, teraz ti spravia tak ako povies, su dobri.
Odpovedať
@drift506 no snazime sa , to nie je latovka,to je vodeodolna preglejka, a su tam specialne dverove frize tam som hlavne narazal na cinky ze je lepsie ked je ich vela a este proti ohybu davame tvrdenu ocel a teraz vyvijame jedne system ze ak nahodou sa pri vysokych dverach skrutia, co je dost mozne, hlavne ked pecie slnko, tak dalsi system na narovnavanie, ktory bude zabudovany v dverach a nebude vydiet a sam zakaznik si dosteluje dvere, dufam ze to uz bude na 100% a ze uz aj v nemecku prerazime, aj ked uz tam vozime dvere ale chceme ich naozaj presvedcit ze aj slovaci vedia nieco dobreho spravit a vymysliet, cest vynimkam :-)
Odpovedať
@drift506 o tom to je, vravim, uz su dvere v skusobni v rosenhaime, ked ziskam na to certifikat tak to bude parada, 5 rokov som nad dverami meditoval a skusal a skusal, ohladne vlady, ktomu sa uz nevyjadrujem, nema to zmysel, ked som to prvy krat ukazal nemcom, iba kukali ze co to mam, ked som im povedal cenu tak nechceli tomu verit, vcera som kupil CNC masinu, tak teraz pojde produktivita rapidne nahor, kvalitu si stale zachovavam, za kazdymi svojimi dvarami si stojim, dodavka do 48 hod. je mozna, este teraz ti odpisujem z prace, vcera objednavka, rano nakladka a dvere su u stolara ktory ma uz prichystanu zarubnu, takze iba falc pripadne otvor na sklo alebo nejake zafrezovanie do plochy a ide sa striekat. diky moc za podporu.
Odpovedať
@drift506 diky, idem do vyroby, majsa zatial :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať, takto po čase ako ste s oknami od Unigroup spokojní? Premýšlame nad nimi, cenovo sú na tom dobre oproti ostatným cenovým ponukám (aj keď nie najlepšie). Vďaka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?