Máte skúsenosti s firmou Rg-plast?

Hľadal som tu ale moc som nenašiel nemáte niekdo skúsenosti?? Dostal som ponuku na Inoutic okná ale moc neviem naist skúsenosti ďakujem za info😉
Odpovedať
@panco951 Chýbajú ti problémy? Prečo chceš dať peniaze neznámej firme? Nemáš známych ktorí by ti niekoho odporučili? Nestačia ti obyčajné plastové okná?
Odpovedať
@diskuter123 Práve preto sa pýtam ci nemá niekdo skúsenosti a sú to plastové okná... A nikdo s okolia posledných 10rokov nevymienali okná takže ani nie...
Odpovedať
Ja mam od nich okná na byte, a keby mi ponúkli že na dom mi ich dajú zadarmo, tak by som ich odmietol.
Odpovedať
@cotibebemore a co pokazili?? Ak smiem vedieť??
Odpovedať
@panco951 Keď fúka silnejší vietor, tak tie okná pískajú tak, že nepočujem televízor. Je dopukaná škára okolo okien kolom dokola, prefukuje cez penu (bohvie či tam nejaká je), v jednej izbe zateká pri nárazovom vetre a daždi (to "opravili" dotiahnutím privierania krídel na fest - nepomohlo) Podfukuje parapet v oboch izbách. Na jednom okne je fuga normálne na ráme pri výstuhe otváracieho okna, keď fúka, píska to aj tam. A na jednom mieste ešte vlhne ostenie, to po 4 urgenciach prišli zasilikonovať zvonku, ale robí to furt. Už som kapituloval, ak si ten byt nahodou necháme po dokončení domu, okná rovno všetky vymením a nebudem nad tým ani sekundu uvažovať. (a to býva syn majitela rovno v susednom byte) Ak si z okolia GA, tak pri vetre nad 15m/s ti uvarím kávu, a môžeš sa prísť pozrieť ;-)
Odpovedať
@cotibebemore Ďakujem veľmi pekne za info.Verim vám to všetko a určite sa zameriam na inú firmu. Pekný zvyšok víkendu prajem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?