Máte skúsenosť s Inoutic Prestige MD?

Dostala som cenovú ponuku, vyzerajú celkom zaujímavo. Sú od výrobcu Hesta - Prešov. Stav. hĺbka 76 mm, 6 - komorový, 3 tesnenia, trojsklo. Druhú ponuku mám Rehau Euro 70 od Fenestry - Zlaté Moravce. Stav. hl. 70 mm, 5- komorový, 2 tesnenia, trojsklo, no a tie od Hesty mám ešte lepšiu cenovú ponuku. Ponuku mi robila jedna firma. Ešte zvažujem dať naceniť Salamander. Len či viete o Heste, skúsenosti prosím.:)
Odpovedať
@zlatka72 Ahoj mne robila hesta presov okna ale nie Prestige ale Eforte,myslim si ze aj dlzka objednávky,komunikacia a montaz prebehlo super,nemam ziadne vyhrady a to boli jediny co mi dali záruku na plastove okna na vysku 250cm.Okna vyzeraju perfektne,mam aj HST takze som spokojny a cenovo palec hore 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hesta čo zakázka to reklamácia.Čo nevyrobí naprogramovaný stroj to doondia.Na poslednej dodávke chýbala krytka na kľučku od vchodových dverí a nepasuje rozmer sieťok na okná. @alex9164 Záruka je jedna vec životnosť druhá.
Odpovedať
@antonmesaros pozeram si sem tam forum a raz poviete ze mali zle okna potom ze uz su dobře a teraz zase zle tak neviem no.Mozno chyba je uplne niekde inde.A co sa tyka zivotnosti sa nebojim,eforte je od firmy Inoutic a ti uz maju profily vymakane,Mozno za cias spred 20 rokov robili zle ale teraz si to nemyslim.
Odpovedať
Profilova fotka
Možno len zle čítate .To čo vyrobil stroj bolo ok to čo vyrobil prešovčan bolo na uja.
Odpovedať
Ja sa potom cudujem preco po tolkych reklamaciach co hovoříte neprejdete k inemu vyrobcovi.A ze vam nedali krytku na klucku to je banalita,ktoru si myslim hned dodali no a tie sietky,zalezi kto ich meral.Netreba hned hovorit ze co zakazka hesta to vsetko reklamacia,mozno zlyhala iba komunikacia.Ja som iba pisal ze som maximalne s nimi spokojny aj s Hestou ako firmou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?