Máte skúsenosť s firmou Lamelland z Trenčína?

Chceme si u nich objednať okná, majú dobru cenu ale bojím sa dať len tak zálohu kým nebudem mať istotu.ďakujem pekne za info
Odpovedať
Ja som od nich v TN bral nejaké sieťky a žaluzie na okná a celkom som spokojný. Vyrobia akýkoľvek rozmer a sú ozaj celkom lacní. Rozmýšlam od nich brať garážovú bránu do novostavby RD ale to ešte nie som celkom rozhodnutý.
Odpovedať
My mame od nich garazovu branu a exterierove zaluzie - zatial maximalna spokojnost ako s vyrobkami tak aj s pristupom firmy (ci uz montaz alebo servis)
Odpovedať
Profilova fotka
mám od nich drevenú žalúziu a posuvnú sieťku na francúzskom okne a som spokojná, super prístup aj montáž,rovnako som bola upozornená na možný servis podľa potreby,čo ma milo prekvapilo
Odpovedať
mame okno, asi od 2008, vsetko bez problemov
Odpovedať
My mame od nich okna na cely dom- trojsklo, sestkomorove- Gealan, seriozne jednanie, super odvedena pracicka. My sme spokojni. :-) Este planujeme aj extrerierove zaluzie od nich brat, lebo dali super cenu. :-)
Odpovedať
my mame od nich tiez len zaluzie ale uplne v pohode. pan zameral a povedal ze 14dni. na 7den uz aj volal ze pride. nieje to neznama firma nemusis sa bat
Odpovedať
Profilova fotka
ja som od nich zakúpil fix okno .... všetko v poriadnu, nemám námietok...mali skladom niečo na čo by som čakal 20 dni ..mal som počkať ! Jediné v čom som urobil chybu je že som nepočkal na výrobu zo Slovaktualu ako na všetky okná pre porovnanie... je to ako Mercedes MC Laren a Trabantík_Lameland Stačí ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Vidím že asi mam jediný zlu skúsenosť .... objednal som si garážovú bránu LAMELLAND od ich zastúpenia v Bratislave , zaplatil som plnú sumu s dohovorom že to bude rýchlo a čuduj sa svete po 3 mesiacoch bránu nemám.... p. Tomáška sa len vyhovára a nakoniec vysvitlo že nemá peniaze a brána nie je!!!! Zvažujem trestné oznámenie nakoľko si myslím že už v čase objednávania brány vedel že ju nemôže dodať.... NEODPORÚČAM ak nechcete mat problémy s následným vymahanim pohľadávok!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
LAMELLAND mam tri brany... Max spokojnost... Kvalita tichý chod a dodali mi ich do troch týždňov... ***** 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?