Máte skúsenosť s firmou Kunaj vyrábajúcou euro okná?

pozná alebo má skúsenosti niekto z touto firmou????? dakujem
Odpovedať
Nikto nič???? :-( :-( :-(
Odpovedať
to by som aj ja rada vediet a aj cenu :-)
Odpovedať
@maska1105 ja nemam skusenost.....hih rata sa aj tento postreh?...... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@abetka1221 - no mne na 5 okien velkých dvoj krídlových, francúzske dvere, vchodové dvere a 2 vačšie kúpelkové okná a jedno malé šatníkové ;-) ;-) ;-) ;-) - 4000 eur
Odpovedať
@94 - no jasne že sa ráta, ved každý je do plusu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@maska1105 Aj mne robili cenovú ponuku a v porovnaní s ostatnými patrili medzi najlacneších... :-)
Odpovedať
@mtina - vážne?? a aj ste si od nich zobrali, či nie?? má niekto v tvojom okolí s nimi skúsenosti???
Odpovedať
Profilova fotka
@maska1105 Zatiaľ nie. Dala som si len robiť cenové ponuky. Neviem sa rozhodnuť či dať eurookná, alebo plastové. Nie kvôli peniazom, ale kvôli údržbe...
Odpovedať
No nebudem tvrdiť že eurookná sú bezúdržbové ale to nie sú ani plastové.Eurookná sa majú správne udržiavať tak, že sa raz ročne ošetria pri umývaní drevené časti okien emulziou dodávanej k tej ktorej lazúre použitej na okná.A samozrejme treba ročne premazať kovanie...čo asi nerobí nikto. :-|
Odpovedať
dodog to kovanie sa asi premazava aj na plaste nie? =-) ci nemusi?
Odpovedať
no tak k dreveným oknám můj oco už má viac ako 10 rokov eurookná drevo meranti a ešte ani raz ich nenatieral a ani ničim nepotieral a sú ako nové len sa ako každé okná umývali :-D my sme si dali tiež drevené okná ale lacnejšiu verziu meranti sú oproti klasike o 10% drahšie, ja keď som videla naše drevené okná tak som padka na zadok také sú krásne 100 krát lepšie ako plast. :-)
Odpovedať
ja osobne ho mažem a malo by sa na každom okne.Je to na každom novom kovaní-značka oleja ...len 99% ľudí to zanedbáva a potom sa sťažujú že sa im okná ťažko zatvárajú.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dodog To, že sa musia udržiavať raz do roka mi nevadí. Skôr sa asi bojím, že narazím na niekoho, kto robí nekvalitu a potom sa s tým budem musieť trápiť. Práve dnes som bola u známych. Majú okná cca 3 roky sú hroooooznéééé.
Odpovedať
my mame nove plastove teraz na dome. a dnes som akurat hovorila ze strasne tazko niektore idu zatvarat.
Odpovedať
@mtina - plastové??? @mima1 a ktorá firma vám ich robila? nastavili vám ich dobre?
Odpovedať
@mtina pozri nájdi si takého výrobcu ktorý má na výrobu okien a dverí certifikát. Ak ho má,stojí to nemalé peniaze, musí presne spĺňať európske normy a potom dostane certifikát.A počas doby trvania platnosti ti priebežne chodia na kontrolu kontrolujú dodržiavanie technológie výroby a použitia vstupných materiálov.ak niečo zmeníš alebo nedodržíš tak Ti ho jednoducho odoberú.No a to nikto rozumný riskovať nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
@maska1105 Nie plastové.... Eurookná. Sú hrozné. Vidno to normálne z niekoľkých metrov. Neviem čo im to dorobili, ale je to strašné.
Odpovedať
@mtina - a stolár dorazil aspon dnes?? :-D musíš si nájsť poriadneho ako my, však Jožko ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@mtina no zrejme šetrili na farbe...tá kvalitná stojí aj 35 eur za liter k tomu podklad a medzivrstva to máš 3 x 35 eur no a to je položka na ktorej sa niektorí snažia ušetriť...drevo sklo a kovanie predsa vynechať nemôžeš ale ak dáš lacnejšiu farbu...tak sa to ukáže až po dvoch troch rokoch.
Odpovedať
@maska1105 :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maska1105 Stolár nedorazil. Ale som ho stretla, keď som sa bola s bábätkami prejsť. Skoro nás zrazil :-D Ževraj nestíha, mal narodeniny, potom meniny a ešte hokej do toho. Takmer ma porazilo z takej výhovorky. Veď už hľadám iného. Akosi sa nedarí. V našom okolí sú asi všetci takí....vrrrrrr ;-(
Odpovedať
@mtina :-o ;-(
Odpovedať
@mtina - odkial si??? skús kontaktorvať dodoga, on je stolár a dobrý.. možno sa dohodnete... :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, obnovujem temu ... je tu niekto, kto ma od firmy Kunaj okna ? Ako ste spokojni s kvalitou ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@brona110 Aj my zvazujeme okna od firmy Kunaj, dali dobru cenu a aj parametre maju celkom dobre. Pan bol velmi ochotny. Tak uvidime.
Odpovedať
@verka1978 my sme uz okna od nich objednali, mali by byt o 2 tyzdne, verim, ze budu dobre. Boli sme aj u nich v Strbe pozriet vyrobu a u jednych zakaznikov pozriet okna uz osadene, vyzerali kvalitne.
Odpovedať
@brona110 ahojte. kočky, chcela by som sa Vás opýtať, pokiaľ ste už majiteľmi okien od firmy Kunaj, ste s nimi spokojné? dali nám dobrú cenovú ponuku, ale veľa o nich nevieme. Rozmýšľame ešte nad - Mintál a Mirandor. ale ak je kvalita rovnaká, určite by sme chceli za to isté zaplatiť menej.
Odpovedať
Ahoj, my mame od Kunajovcov okna asi dva tyzdne, zatial spokojnost.
Odpovedať
NEDOPORUCUJEM Davali sme si tieto okna na chatu a vobec nie som spokojny :-( Komunikacia je na urovni dedinskej krcmy. Chlapik bol pri reklamacii coraz neprijemnejsii. Nastastie sa to uz cele uzavrelo, ale boli to tazke 2 mesiace. Uz sa len modlim, aby nebolo treba nic dalsie reklamovat.
Odpovedať
@etocheron no fajn, už sme objednali aj zaplatili zálohu. a co bol za problém?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?