Hliníkové okná Reynaers - máte skúsenosti?

Máte niekto skúsenosť s hliníkovými oknami Reynaers? Ďakujem za vaše postřehy.
Odpovedať
Je to taký stred medzi systémami Alcoa a Schuco. Slušný pomer cena/kvalita.
Odpovedať
Schuco je tiež v hre, mnoho ľudi ich chváli, no rád by som dal naceniť aj iný profil, a to prave Reynaers. Len by som rád vedel aké skúsenosti sú s nimi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
obnovujem tému nemáte nikto ziadnu skúsenosť z tymito oknami?
Odpovedať
Zdravím. Tak my máme naplánované asi 3 zákazky na Reynaers, ale až na druhý polrok tohto roku. Je to systém, ktorý sa používa aj pri niekoľko milionových zákazkách, takže z toho by som nejaké obavy nemal. Len s tým treba vedieť robiť. Čo som zbežne videl skúsenosti ľudí tu na MS, tak boli pozitívne, nikto sa extra nesťažoval. Ak by som mal nejak poradiť tak v prípade, že bude cenový rozdiel v ponukách na Schuco a Reynaers do 15%, tak by som si určite priplatil za Schuco. Ak to bude viac tak berte Reynaers, len si dobre overte výrobcu.
Odpovedať
maniacus dik za koment Mam nacenene Schuco SCHÜCO AWS / ADS 75.SI a Reynaers CS 86-HI HI + Reynaers CP 155-LS Minergie HI Variant D obe ceove ponuky su identicke z minimálními rozdielmi akurat Reynaers mi dve velke rohové okná urobí bezramovo (sklo na sklo) aké su technicke rozdieli medzi těmito dvoma profilmi? tepelno izolacne vlastnosti hraju skor pre Reynears
Odpovedať
@maniacus dik za odpoved
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@maniacus @pehor Ahojte máme nacené 2 HS portály Reynaers CP 155-LS Standard HI Variant D. Dali ste si ich aj vy ? Ako ste spokojní?
Odpovedať
@peto125 Ahoj. Ja som akurát pracoval vo firme, ktorá vyrábala o.i. aj z profilov Reynaers. Pre porovnanie si určite daj to isté naceniť aj napr. v profiloch Schuco a Aluprof. A až podľa toho sa rozhodni.
Odpovedať
@maniacus Aluprof je myslíš, že lepší? Vchodové dvere nám z toho nacenili, presnejšie Aluprof MB-86 SI,SI+.
Odpovedať
Ja mám Aluprof MB 86 Si a úplne spokojný :) Reynaers s tým nemám vôbec skúsenosti známi ich ponúka ten Reynaers ale išlo o nemalú investíciu a siahol som po overenej montážnej partie a oni robia večšinou z Aluprofu ale ako píše maniacus určite porovnaj viac profilov :)
Odpovedať
@peto125 Všetko je to o pomere cena/výkon. Kopa firiem pýta za Reynaers nehorázne peniaze a podľa mňa to celkom nezodpovedá realite. Daj si naceniť Schuco u Fenestry cez Havettu, ktorý ma aj tu svoj profil, aj ten Aluprof a podľa toho vyberaj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?