Máme dať pásku na oknách dolu pred alebo po fasáde?

Profilova fotka
Ahojte....menší prieskum, možme dať dole pásku z plastových okien ešte pred fasádou, alebo počkať až po dokončení fasády????....ako ste to riešili vy? :)
Odpovedať
@tinka01 páska by nemala byť dlho na oknách,lebo potom je problem ju odstraniť,my sme ju zabudli zlepiť z jedneho okna na schodišti a teraz neviem ako ju už dáme dolu,ked tam nie je prístup:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deniss111 práve toho sa bojím, že ak by sme ju tam nechali dlhšie (keďže fasádu plánujeme až na jar budúci rok, či lep príliš nezaschne a potom čo s tým :) dám ju dole dnes, ako som mala naplánované a bodka :) pri robení fasády okná nejako ošetríme od poškodenia, asi prelepíme na novo páskou :)
Odpovedať
@tinka01 aj my budeme robiť až buduci rok, takže znovu niečo nalepíme tam kde sme ju dali dolu. :-)
Odpovedať
@tinka01 my sme ich dali dolu hned po montazi okien.ked sa robila fasada nic sme nelepili len parapety novinami. Chalani davali pozor :-) ale ak aj nahodou niekde nieco bolo slo to lahko ocistit
Odpovedať
Pri robeni fasady sa ti okna nezaspinia, ved to pekne natahuju a tahaju omietku,nestrekaju. Daj ich dolu,lebo ak popraskaju vplyvom slnka uz ich dolu nedas. Nietore idu aj po roku len strhnut, ine maju fest lepidlo,ktore p ar dnoch slnka ostava na rame.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka01 zalezi aj od okien...nas predajca upozornoval, ze pri robeni fasady musia byt opatrni, aby im cokolvek nekvaplo na okno aleb parapet, lebo sa farba poskodi. Nie som z toho nadsena, ale urcite budeme obliepat okna nejakou foliou, pre istotu.
Odpovedať
Jednoznačne to treba dať dole, lebo slnko vám to tam tak prilepí, že už to dole ani nepojde, prípadne vám tam nechá flaky.
Odpovedať
Urcite dat dolu,hlavne v horucavach vam moze znicit okna. Predavaju sa specialne PVC pasky na okenne ramy,ktore mozete pouzit,ked budete potrebovat
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od výrobcu okien.Ak máte Slovaktual tak okamžite dole ak Incon tak stačí aj po pol roku.Dlhšiu dobu vydržia aj Salamandre .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?