Máme dať čierne okná z vnútra biele alebo tmavé?

Mam dilemu s oknami. Z vonka ich budeme mat čierne. A z vnútra sa nevieme rozhodnut ci biele alebo tmave? Ake mate vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@erinka123456 my máme antracitové okná obojstranne a sme s tým spokojní.
Odpovedať
@erinka123456 ja som jednoznacne za mat v jednej farbe. Dvere tiez nemas z jednej strany take z druhej ine. Mas jednu farbu a k nim ladis ostatne. Mne sa to ani nepaci ked je okno otvorene a ma dvojaku farbu.
Odpovedať
@erinka123456 bojujem s malym priestorom, dala som biele.. @wivik z akeho pohladu? Vidis to len ty 😂, ze okna 2 farby.. Ale zvonka to nik nevidi..
Odpovedať
@hroma ved to ze to vidim ja :-) a bud chcem biele alebo antracitove. Ja som ani netusila ze sa to tak robi kym som tu o tom necitala. Mne sa nepaci ten predel farebny na rame okna a nechcem sa pri otvarani a zatvarani na to pozerat ;-)
Odpovedať
@wivik jasne.. Len ked mas uzitkovu plochu 76m2, a chces zvonka antracit.. Kompromis musel byt.. 🙈😅
Odpovedať
Tak na južnej strane čakaj že v lete budú mať rámy okien kľudne aj 80 stupňov...
Odpovedať
@erinka123456 my mame v obyvacej casti tmave z oboch stran, ale do spalni a kupelni sme dali blede zvnutra, hlavne preto, ze chceme v spalnach drevene podlahy, pocit tepla a tam mi take tmave okna nesedeli. Ten predel po case prestanes vnimat - pre mna bolo dolezite, ako okna posobia celkovo v izbe, a nechcela som robit kompromis na farbe zvonka, ani na farbe okien v spalnach, takze som radsej spravila kompromis na predeli.
Odpovedať
@erinka123456 okna budú skutočne čierne alebo antracit resp. tmavo sivé ? No za mna určite tak ako píše @wivik okná z oboch strán rovnaké a hlavne zvnútra nie biele. Biele okna na mňa pôsobia strašne lacno a nemoderne. Mám napozeranych mnoho interiérov kde sú okna antracit a keby ich vymením za biele no jednoducho by to už nebolo ono. Ale samozrejme každý má iný názor a taktiež vkus :-)
Odpovedať
@adiso premýšľame nad antracitom ale bojim sa ci to potom dobre skombinujem 😄aj na mňa pôsobí biela lacno
Odpovedať
@erinka123456 no tak keď aj na teba pôsobia lacno tak potom nie je o com, už len jedine financie môžu rozhodnúť ale tak je to pomaly na cely život takze na tom by som nešetril lebo sa človek na to pozerá každý deň. Podľa mna to pôsobí veľmi vkusne a moderne keď je obojstranná laminácia antracit so sivým jadrom keď nám to ukázali v showroome tak jednoducho nebolo o com :-) jedna firma mi dokonca ponúkala obojstrannú lamináciu antracit no s bielym jadrom, som si najprv myslel že si srandu robia a oni to mysleli vážne :-)
Odpovedať
@adiso a mate len plastove? Ci hlinik plast?
Odpovedať
@erinka123456 plast, ja som rozmýšľal nad hliníkom ale odhovorili ma všetci že to nemá dobre tepelnoizolačné vlastnosti
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@erinka123456 Mame antracit oboustranne a jsem moc spokojena. Z kombinovani bych nemela strach. Jen si dej pozor, pokud pujdes do oboustranneho antracitu, aby byl i nosnik sedy. Nevim jak je to ted, ale za nas delalo jen malo firem sedy nosnik, vetsina nabizela jen bily nebo hnedy 😉
Odpovedať
Zalezi od priestoru, ja by som sa ani tmavej nebala ak je priestor dostatocne velky, ak ale nie je, tak skor do bielej 🙂
Odpovedať
@adiso to ti niekto vyrobi (aj da zaruku) na cierne plastove okna?
Odpovedať
@gashtaan ja nemám čierne okná...treba čítať
Odpovedať
obojstranny antracit a velka spokojnost .. dnu mame svetle omietky a vyzera to naozaj super
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj porozmyslaj ako chces ladit vnutro. Antracit je krasny aj vnutri, ale zase mne sa to paci u druhych, sebe som dala biele. Pretoze chcem vzduanost, bielost, a pokoj. Nevien ci by ma tie tmave nerusili. A hlavne my ideme ladit vnutro do teplych farieb... 🙂 takze budeme mat svetlo hnede podlahy a tak. Tak si myslim, ze bolo vhodnejsie dat biele.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?