Má už niekto okná EKOPROFIL

Máte niekto skúsenosti s oknami od firmy EKOPROFIL ? Dík
Odpovedať
my sme u nich objednávali a teraz namontovali. sme veľmi milo prekvapení z dodacieho termínu. cena v rámci Ziliny štandardná, no krajšia predajňa v Ziline ako je tá ich urcite nie je (prešiel som si ich 6 aj slovaktual, okno plast, riokna, aj take mensie firmicky).
Odpovedať
Maroš 2551 ty si podľa mňa z týmu ekoprofilu určite.predchádzajúcom príspevku si písal že za 11 dní ti dodali okná pritom si si zádaval vlastné rozmery a teraz píšeš že ti ich namontovali ? neverím tomu že si si objednal okná a na základe tvojich rozmerov ti ich došli do 11 dní namontovať nezavádzaj.a v ďaľšom si písal že nie do 6 ale do 11 dní hlavne že reklama pred 9 dňami bola ešte na 6 dní takže môj názor :)a slovíčka štandart,dodací termín a vyzdvihovať predajňu je len potvrdenie že si z Ekoprofilu
Odpovedať
Ekoprofil je iba dodávateľ nie výrobca. Mám ešte jedno info ale to ti dám do správy.
Odpovedať
Ekoprofil je šmejd, po dvoch rokoch ich brat vymiena za ine, folia znich sa odliepa a sú ohnuté ako luk, cez dvere vopcham palec hore medzi zarubnu a dvere, slubili mu že cez zimu sa všetko narovná, všetko zostalo tak ako cez leto, reklamáciu nevie nikto vyriešit zevraj nejaka norma to pri plastovych oknach dovoluje, to je strasne, uvidime ako dopadne podnet na soi.
Odpovedať
Vsetko co ma v nazve Eko je smejd a je uplne jedno aky to je vyrobca a druh tovaru.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@eri2 Zaujímalo by ma, ktorý konkrétne profil brat od nich mal? V ponuke majú totiž aj profil Hesta Eforte, slovenský výrobok, na ktorý som čítala a počula veľa pozitívnych recenzií.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?