Má niekto plastové okná z Poľska?

Profilova fotka
Ahojte stavitelia, mate niekto plastove okna z polska?
Odpovedať
My máme na byte a nikdy viáááááááááác..... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
v PL je viac vyrobcov okien, treba len vediet ktore z nich su kvalitne
Odpovedať
lubosh a mas daku dobru skusenost alebo aj zla pomoze. :-)
Odpovedať
Bola som u kamarátky, už bývajú asi rok, okná majú z Poľska, jej rodičia tiež menili a susedia rovnako - v novostavbe. Všetci sú zatiaľ spokojní, okná majú biele a kamoška má mahagon, robili na mieru, lebo má neštandardné rozmery, chcela ušetriť, dali malé okná a nakoniec ich výroba na mieru vyšla drahšie. Za všetky v trojpodlažnom dome dala 70.000 v prepočte na SKK. Tu mala cenové ponuky všetky vyše 100.000. Musím zistiť názov firmy, aj my sa chceme popýtať...
Odpovedať
No ja by som si nedala poľské okná - pokiaľ viem, kvalitou zaostávajú, rámy nemajú tuhosť, dvere to isté, v kuse ich treba nastavovať lebo sa nedajú otvoriť. my sme si do bytu dali plastové okná od nášho výrobcu a sme maximálne spokojní . za tri roky prevádzky, ani raz sme nepotrebovali čosi nastavovať. ale pravdou je, že ich nemožno hádzať do jedného vreca, no zasa kvalita sa aj na poľských oknách prejaví na vyššej cene. takže do rodinného domu - jednoznačne kvalitné okná, slovenský výrobca (pozor nie slovenská firma, ktorá montuje okná dovezené z Poľska).
Odpovedať
Baby, my ich máme už 6ty rok, a do tejto zimy bolo všetko v poriadku. no tento rok, presne ako nám povedal kamarát, ktorý má firmu na výrobu plastových okien tu na slovensku, problémy sa začnú časom. v profile a veru sa aj začali. pri každom okne mame handry čo tak nenormálne začalo cez ne fučať.a reklamácia? prídeme, prídeme, prídeme.... je pomaly koniec zimy a stále len prídeme. ale nikoho neodhováram, je to na každého uvážení.... no ja už na dom, určite nedám plastové okná z polska.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ked si kupim odtial kvalitny profil napriklad trocal aj tak je nekvalitny?Nerozumiem tomu.Proste tu mam naceneny tento profil na 10 000eur a tam chcem skusit ci nebude lacnejsi.To sa tiez neoplati?
Odpovedať
ivco: súhlasím s tebou, podobnú skúsenosť mali majitelia domu u nás na ulici, okná z PL za polovicu, radosť z ušetreného dvojnásobná a po dvoch rokoch prievan v každom ráme, fugy pol centimetra a okná sa otvárali iba keď bol sviatok a to tak že jeden držal krídlo aby nevypadlo zo zámku a druhý otáčal kľikou. Ak niekto nemá na kvalitné okno, nech si ho radšej vystrúha ako kúpi v PL. To bude ako s tými poľskými kuchyňami alebo poľskou drevotrieskou, ktorrú používa 80 percent "značkových stolárov" a ocenia si potom tie šmejdy ako keby boli zo zlata. A po roku - dvoch máte prehnitý pracovnú dosku aj z vlhkej utierky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@ivco ahoj, mohol by si mi do IP napisat kontakt na tych chalanov z NZ? dali sme si uz spravit nejake cenove ponuky od firiem z tohto okresu, tak by som chcela vediet, ci su niektori z nich oni alebo nie, dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
To je fajn keď sliepky rozoberaju odborný problem a prezentuju čo im kto nakukal. Kým sa nemenujú značky , aké sklá , kovanie, prestup tepla atď tak sú to len tláchaniny.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 No my mame rozne okna aj atyp od Pamoplast z PL, (vonkajsia strana mahagon,vnutorna strana biela ) sme spokojny , 4 roky a vsetko funguje ako ma.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame okna Veka Ergono Alphaline, 3sklo, 90mm ram, kovanie Roto NT... zatial spokojnost, tak dufam, ze to vydrzi na peknych par rokov :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@maska1105 nasla si si zleho dodavatela, lebo poliaci dokazu urobit aj kvalitne okna
Odpovedať
ja budem mať z Poľska a nemecký profil, súhlasím s @kotrase rovnaké okná mi ponúkol aj jeden predajca na Slovensku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?