Má niekto okná a dvere od Slovaktual?

Ahojte , ma niekto plastove okna a dvere od Slovaktual???Ako ste spokojny? :-N
Odpovedať
my máme v byte,maximálna spokojnosť-plánujeme aj na dom okná od nich
Odpovedať
Tiež práve vyberáme okná a dala som vypracovať ponuku aj do Slovaktualu. Preto ma tiež zaujímajú skúsenosti tých, ktorí ich už majú na svojich domoch.
Odpovedať
Ahoj, my máme od nich okná už viac ako dva roky a sme maximálne spokojní. Krásne tesnia, nezahmlievajú sa a keď sme mali pred rokom menší problém s jedným oknom v kuchyni, promptne poslali technika a ten problém vyriešil. Takže ja ich môžem smelo doporučiť. Máme od nich všetko, okná, žalúzie, aj sieťky.
Odpovedať
tiež môžem odporúčiť :) spokojnosť
Odpovedať
Ďakujem,rozhodli sme sa PRe , v piatok nam pridu okna zamerat a nakoniec budu vo farbe orech, povodne mali byt tmavy dub,ale zdaju sami velmi tmave. :-N A dakujem za VASE odpovede. :-D
Odpovedať
mame na nich odporucanie, lebo robia trojsklo, davaju nielen vonkajsie a vnutorne tesnenie, ale aj stredove (co nam bolo doporucene), davaju bezpecnostne kovanie... len sa mi nepacili ziadne zo vzorov vstupnych dvier, co maju na nete. dufam, ze maju tych typov dvier v ponuke viac...
Odpovedať
Sú dobrí, ale tiež je rozdiel v partiách, ktoré chodia okná montovať. V robote tak dorobili okná, že je to až hanba pre tak známu firmu. Aj reklamácie vybavovali s problémami. Mama má od nich okná v RD a je spokojná - len zvonka to škaredo omietli - odfláknutá práca - lebo okná do cesty urobili pekne, však tam to všetci vidia, a do dvora tak ledabolo. Musíte byť pri nich, a oni musia robiť ako sa patrí. Platíte ich vy, tak nech Vás nemrzí im povedať, čo si ako predstavujete. ;-)
Odpovedať
Ja stále neviem, či Incon alebo Slovaktual.... či 6 komôr Inconu a 3-sklo alebo 8 komôr a 3-sklo od Slovaktualu, obe na pásky. Montáž je najdôležitejšia, ale dopredu nik nevie, aká tá montážna partia je. Ale dávajú záruku aj na robotu, takže sa obrátiť priamo na centrálu pokiaľ nie sú ochotní vybaviť reklamáciu. Tiež vyberáme vchodové dvere, máme hrubý katalóg Perito, ktorý nám dali v Slovaktuale a tam je naozaj veľký výber a dá sa vybrať.
Odpovedať
Profilova fotka
A všeobecne. Porovnaval niekto z Vás ceny kvalitných plastových a ceny drevených eurookien? Lákaju ma skôr drevené ale pokiaľ je rozdiel cien veľký tak sa uvidí. Nemate niekto porovnanie cien pri rovnakej stavbe?
Odpovedať
@havaj Ja mám porovnanie drevených 2-sklo vs. 3-sklo: http://pasivnydom.blog.cz/0909/cenove... Pozrite komentáre pod grafom. Plast v našom prípade o polovicu menej. Viac prípadne súkromne.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme davali ponuku pre drevene eurookna a plastove, ale obojstranny zlaty dub. I nas je rozdiel cca 4000 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
ten rozdiel v cenach plastu a dreva je teda dosť veľký ako sledujem ale drevo je drevo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme si davali robit cenovu ponuku do viacerych firiem, ale najviac sa nam pozdaval Incon a Slovaktual. No rozdiel v cene bol cca 2500 eur, co nas dost sokovalo. U nas teda rozhodla cena a tak budeme mat 6 komorove 3sklo od Inconu. Keby bol rozdiel nejakych 300 eur, sli by sme asi do Slovaktualu.
Odpovedať
???? To vážne taký rozdiel? Náš rozdiel je nejakých 400 eur a to sú u Slovaktualu 8 komorové. Preto to máme ťažšie, lebo rozdiel je malý. Dali nám zľavy aj v jednej aj druhej firme, takže ceny veľmi podobné.
Odpovedať
Profilova fotka
No, neviem, povedali sme im nase poziadavky a neviem, co to tam navrhla ta zena ... a vysla taka cena. A uz sme nemali cas to riesiet, lebo v Incone platila cena len do konca jula, tam mali 50% akcie plus ked sa zaplati vsetko naraz dalsie nejake percenta, tak mame 8 okien, niektore dost velke, balkonove terasove dvere s hlinikovym prahom, velke obyvackove okno 3,2 siroke, vstupne dvere ... cena pod 4500 eur, tak sme to tam podpisali - hadam sme sa dobre rozhodli. V Incone sa nam ten pan aj dobre venoval, boli sme tam asi dvakrat po 2 hodiny :D vsetko nam ukazal a vela sme sa pytali. Slovaktualu trvalo tyzden, kym nam spravili len cenovu ponuku... A pre nas je dolezitejsie riadne zateplit hlavne strechu, teplo ide hlavne smerom hore ... Mury mame z lambdy
Odpovedať
Majú ich už 4 roky moji rodičia a sú spokojný, aj cenu im dali najlepšiu.
Odpovedať
-moj postreh:nejde ani tak o pocet komor,mozte ich mat aj50,ide o sirku ramu.Incon ma sirku tusim 75,neviem presne,a sest komor,trojsklo.Slovaktual ma sirku 85 a odporucam Pasiv HL,sest komor.Mam ich objednane,o dva tyzdne montujeme. -v mojom pripade bol rozdiel v cene 600 eur a vedel som,ze chcem vchodove dvere z hlinika.To mi bolo v slovaktuale aj odporucene-predsa len vchodovky su najviac namahane a dat si plastove... -incon dava trojsklo do profilu z dvojskla,preto ten rozdiel...Len tolko.
Odpovedať
Profilova fotka
ano, Incon ma sirku 76 pri 3skle a 71 pri dvojskle a Slovaktual asi 85 pri 3skle
Odpovedať
a Blue Evolution ma sirku 92, na toto okno nema v parametroch a kvalite nikto.
Odpovedať
@babybubble Ja mám presne rovnaké skúsenosti. Incon - výborný prístup, Slovaktual trochuchaos, preto som si dala do dvoch zastúpení Slovaktual vypracovať ponuky.
Odpovedať
@maximr aj Slovaktual dáva 3sklo do 6komorového profilu. Dvere aj my hliníkové. Plastové ani samotný výrobcovia výplní veľmi nedoporučujú najmä ak je vchod na južnú stranu (zo stránky Perito).
Odpovedať
evi55-opakujem sa nejde o pocet komor,dolezita je sirka ramu .Profil a komora je rozdiel. ;-)
Odpovedať
@babybubble Ahoj..Citam tu Vasu diskusiu o plastovych oknach.Este pred dvomi mesiacmi som pracoval v Incone priamo pri vyrobe dveri,takze velmi dobre poznam tuto tematiku.Ked si napisala ze mate objednane terasove s hlinikovym prahom,tak som privrel oci a vyrabal ich :-) Ale k veci.Myslim ze si sa rozhodla spravne,su to kvalitne produkty a aj chalani co ich robia su sikovni a vedia vyrobit kvalitne dvere a okna(ak sa za tie dva mesiace nevymenili :-) :-) )neviem ci si si dala robit biele okna a dvere,pytam sa preto,ze pri niektorych farbach sa zvykli vykrutit profily,ale to len vtedy ak na ne priamo niekolko rokov svieti slnko,ale to urobi kazdej firme,ci Inconu ci Slovaktualu.Tak ti drzim palce,nech ti sluzia a dufam ze byvali partaci odviedli dobru pracu :-)
Odpovedať
@maximr no ja som myslela, že väčší počet komôr zaberie aj viac miesta a tým je teda aj rám automaticky väčší. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bagwel Ďakujem :-) povodne sme chceli zlaty dub, no pri nasich rozmeroch sme od tohto zameru upustili... Mame dost velke okna - príklad jedného najväčšieho - šírka 3340 výška 2470 - to sme rozdelili pre istotu na tri kusy, dve pevne, jedno posuvne - hlavne kvoli tomuto sme si dali len biele okna, lebo toto okno je na juhozapade ... akurát vchodové dvere sme nechali zlaty dub, to mame na severnej strane. Videla som to takto uz nazivot - kombinacia biele okna a vchodove zlaty dub a celkom dobre to vyzeralo.
Odpovedať
@babybubble A nerozmyslali ste zvonka zlaty dub , zvnutra biele? My take mame a spokojnost. Tiez mame od Slovaktualu. Zatial ich mame kratko tak uvidime co prinesie cas. Tiez mame take jedno vacsie, ktore urobili ako 3 okna. A dvere sme dali zlaty dub z oboch stran, ale objednavali sme ich v inej firme. MAme tieto. http://www.perito.cz/en/specifikace.p...
Odpovedať
Profilova fotka
@mimado Rozmyslali sme aj tak dat, ale nakoniec sme si dali obojstranne, lebo ked su znutra biele, tak zvonku su iba foliovane ci co, neviem sa spravne vyjadrit, cize ked sa poskriabu, pod tym su biele ... a ked su aj zvonku aj znutra zlaty dub, tak pri poskriabani to nie je vidiet ... A my mame Incon Predbezne sme si vybrali tieto, ale to este mozeme zmenit (mne sa pacia skor sumerne tvary ako nejake obluky a tak ...)
Odpovedať
Profilova fotka
ups zabudla som pripnut fotku :-N ale budu v zlatom dube
Odpovedať
@babybubble PERITO SANDRA,tiez sme ich objednali. ;-)
Odpovedať
@evi55 ok. 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?