Kvalitné plastové okná a ich montáž v Prešove a okolí - poraďte...

Jedná sa o výmenu okien a vchodových dverí v RD ( v obci Kračúnovce ). Zvažujem firmy: f. Dachmann PO (okná IGLO 7 ENERGY ), f. Okna Martin PO (okna GEALAN S9000 IQ, alebo SALAMANDER Bluevolution 82 ). Aké máte skúsenosti ohľadne uvedených okien, kvality montáže, následných servisných úkonov, prípadne reklamácii. Pokúšal som sa nájsť niečo podobné už v starších diskusiách, ale nenašiel som nič čo by bolo v téme akú zadávam kompletne. Ak ste niečo už podobné našli, uvítam nasmerovanie. Ďakujem za informácie!
Odpovedať
A zastupenie Fenestry na vychode si pozeral? O nich som cital len pozitiva z ostatnych okresov
Odpovedať
Aha, aj som nasiel kratku debatu http://www.modrastrecha.sk/forum/okna...
Odpovedať
@bigjamajko Odkaz som si pozrel a ďakujem za info. Len mám obavu, že by to nebolo v hraniciach môjho možného rozpočtu. Ale ešte skúsim poslať pre istotu žiadosť o kalkuláciu. Pre mňa je veľmi podstatné ako robia montáž a aká je komunikácia a ústretovosť.
Odpovedať
Nemyslim, ze cena by mala byt uplne inde. Ja osobne mam Rehau Synego a som velmi spokojny. Zvazoval som aj Salamander, Gealan (Lamelland) a cosi od Slovaktualu... cenovo to bolo vsetko +/- rovnake. Vyskusaj, uvidis. Ako vravis, montaz je minimalne polovica uspechu.
Odpovedať
heh a co rodinny podnik co robi okna? 😄 vyskakuju z kazdej reklamy 😄
Odpovedať
@marekjahoda Tvojmu príspevku nerozumiem, nestojím o taký typ príspevkov do diskusie.
Odpovedať
@dzumi157 myslel Rakystav
Odpovedať
@bigjamajko mohol (marekjahoda) aj pomenovať - nad nimi nerozmýšľam ( a im podobným )
Odpovedať
@bigjamajko Tak teda si trafil klinec po hlavičke. Písal som p. Nehilovi ( Fenestra ) o 19.45 hod a o 20.52 hod. mi poslal tak obsiahly email, že som sa nestačil diviť. Zajtra mi odošle kalkuláciu, ale veľa už zavážil jeho dnešný email.
Odpovedať
@dzumi157 tak super!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak hľadáte spoľahlivého slovenského výrobcu na východe, pozrite sa na náš web. Nájdete tam zoznam slovenských výrobcov s certifikátom kvality a tiež na našom Youtube môžte vidieť akým spôsobom robíme montáž okien a dverí, prípadne si cez web viete po vyplnení jednoduchého formulára vyžiadať cenovú ponuku na vaše nové okná a dvere :) Pekný deň. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?