Ktorý profil vybrať a ktorú firmu objednať?

Pekný večer prajem. Chcel by som poradiť, idem vymienať staré drevenné okná na byte, ktorý je už zateplený. Mám niekoľko možností a hladám tú najlepšiu. vymienané budú 4 okná a dvere na balkón. Mám ponuku: 1. GEALAN 8000 (2 vnútorné tesnenia, 6 komorový profil, firma RealTec Trnava) - cena 1600€, 2. INCON LUXURY (3 vnútorné tesnenia, 6 komorový profil, firma INCON Trnava) - cena 1600€, 3. Slovaktual Standard OL (3 vnútorné tesnenia, 5 komorový profil, Firma Slovaktual Trnava) cena 1800€, 4 Schuco RONDO (3 vnútorné tesnenia, 6 komorový profil, firma EcoProfil) - cena 1870€. 1. Ktorý profil odporúčate a prečo ? 2. Ktorú firmu odporúčate a prečo ? 3. Niekto mi odporučil aj paropriepustnú pásku, iný zase nie ak už je panelák zateplený. Čo je pravda a čo nie ? 4. Ako riešiť špáry medzi zateplením a rámom okien (myslím si že purpena po čase degraduje a vznikne problém) ? 5. Na čo si mám u už zatepleného paneláku dať pozor ?? Ďakujem za reakcie :)
Odpovedať
chcela by som sa opýtať, či to sú ceny len za okná alebo aj práca (montáž, demontáž..) a doplnkami (parapety,žalúzie a sieťky)
Odpovedať
Ahoj, je to cena kompletnej demontáže, osadenia nových okien, zapucovania okien, odvozu starých okien atď..
Odpovedať
idealne je to s tromi tesneniami, ale kde to stredove je pevna plastova stena a nie celogumova, kde potom dosada hrana kridla. Na pevnu stenu dosada tesnenie, ktore je na kridle, presne take, ako je aj to tesnenie z vnutra bytu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?