Ktoru firmu viete poradit- eurookna?

s ktorou firmou mate dobru skusenost? (pripadne) pribliznu cenovu relaciu... dakujem za kazdu radu! 😊
Odpovedať
@virnik27 dakujem za odpoved. zatial v tom nemame uplne jasno. hladam co by bolo vhodnejsie, porovnavam ceny aj kvalitu, s plastom vsak nie som uplne stotoznena.
Odpovedať
na slovensku robi už vela firiem dobre okna z dreva, drevene okna su jednoznačne najkrajšie ked su dobre spravene
Odpovedať
@virnik27 akože dobrá somarina co píšeš. Keď je na tom kvalitná farba tak 10 rokov a na okne nieje ani vidieť. No a keď si stolár tak by si mal vedieť prečo sa lupia nie? Lebo sa v dome nevetra, veľká vlhkosť..... Okná mam na dome 6 rokov a nevravím na terasovom okne ako sú dva okná spojené vznikla tam mala spara? Ci ako to nazvať :-D ale keď zase ten spoj okien prejdem silikónom tak to bude ako nové.ale nerozyslo sa žiadne drevo iba spoj okno-okno. Jedine co mi púšťa na oknách sú tie plastové kraje na okapnickach. A nemám s tým problém aby ste mi prišli skontrolovať okná. A rovno od toho istého stolára si pozriete okná po 11 rokoch ani jedno sa nelupi!!!! ]-( ]-( . Akože drevo hliník je super ale priplaca sa dosť za to. A ak niekto nechce plast tak iné riešenie nieje :-). HLINÍK? :-p A osobne si myslím ze drevené dvere menej vykruca ako plastove
Odpovedať
@virnik27 veru nemas pravdu ale tiez nazor
Odpovedať
@aemka drevené sú ok. Každý rok ich treba petierat vodičku nič hrozné ako keby iba umyť. To zarobí mikropraskliny a samozrejme treba dávať väčší pozor na ne je to drevo.
Odpovedať
@virnik27 a ty si zas asi videl všetko a všade bol :D. Nikto nepisal o olupovani lazury vo vnútri. Ja som písal vo vnutri maš velku vlhkosť, nevetraš ... prejaví sa to vonku odlupovaním . A opravovať okno silikonom čo myslim ja nieje prasarna je to oroginal spoj. Myslene ako okno jedna okno dva zošrobovane spolu a medzi nimi silikon uplne normalna vec. Moje majú 6 rokov a su ako nové okrem tych plastových okapničiek.
Odpovedať
@aemka podla mna nesklamu okna od: drevovyroba Kocis, Makrowin , Mintal, Drevar
Odpovedať
My sme si dali vyrobiť vo firme Drevsting - Košice a sme veľmi spokojní. Okná vyzerajú kvalitne, montážnici boli šikovný a cena tiež primeraná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?