Ktoré plastové okná Incom, alebo Salamander?

Profilova fotka
Caute ake mate prosim vas skusenosti s plastovymi oknami od firmy incon (TOPOLCANY) a ake s oknami salamander ,, chcem vediet ktore su kvalitnejsie dakujem za kazdu radu ;-)
Odpovedať
1
2
8
Profilova fotka
Ahoj My sme si dali okna od inconu. Firma sidli v Banovciach nad Bebravou. Je pravda že ešte nebyvame v domčeku ale okna nam spravili perfektne. Spravili to do troch týždňou od podania objednávky a som s nimi spokojná. Máme 3-sklo a myslím si že aj cena nebola vysoká. Platili sme 120000,-. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame na bytovke okna incon.. nechcite ani vediet ako pod nimi fuci a ako sa mi zatvaraju - zle nastavene, nemozem mat otvorene okno bez toho,aby som ho nezašprajcovala :-p .. evidentne sem obec dala tie najlacnejsie.a aj tak vyzeraju... rosia sa ako besne a to fukanie popod nie... neodporucam, vlastna skusenost.
Odpovedať
My máme okná Salamander , zatiaľ som spokojná (v dome ešte nebývame), no svokrovci majú tieto isté ako my a tí sa veru nesťažujú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj nasi maju okna salamander a tiez su spokojni len nevieme ktora firma v TO a okoli ich montuje. ak niekto viete tak poradte :-) AJKA0077 IP!!
Odpovedať
Profilova fotka
Apoloma- IP
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my máme tiež Salamander tieto profily sú kvalitné ... ale záleží ako vám ich firma nahodí. Do nového domčeku tiež plánujeme že dáme Salamander ale už s 3-sklom
Odpovedať
Profilova fotka
no takze vybrali sme si firmu fajn mont zo ZM,okna salamander streamline-5 komorovy system,stavebna sirka 82mm,dodavatel okien je L.M.J.SALAMANDER s.r.o z NR. Vypracovali nam velmi zaujimavu cenovu ponuku,aj referencie maju vyborne! Dufame ze budeme spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
donya, my sme dali na domček 3sklo, montáž na pásky, zatiaľ som nadšená. Salamander je krásny bielučký. Ešte nebývame, ale verím že spojnosť bude vždy.
Odpovedať
a nechceli ste vyskúšať ANEKO? v ZM su asi najlepší, teda aspoň bývali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie kasarka rozhodli sme sa pre okna salamander a v ZM firmy ani nepozname a tato firma co pises nam cenovu ponuku neposlala...
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam: UNITEAM( alebo UNITÍM? ) su super :))
Odpovedať
vela znamych ma incon a aj my sme nad nimi uvazovali ale mali akurat celozavodnu dovolenku ked nam uz horel termin, tak sme nasli inu firmu ale zatial boli vsetci velmi spokojni - co sa tyka fucania, tak to nema zial asi nic spolocne s oknami samotnymi ale s montazou a tu robia zvacsa ine firmy - skor si asi treba davat pozor na montazniov ako na vyrobcu - dnes totiz zvacsa beru firmy profily od rovnakych vyrobcov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ano to je pravda, montážnici sú dôležitý, sú ľudia ktorý majú aj poľské okná, ale sú dobre vmontované a nefučí im, rovnako sa to môže stať aj u hocijakých značkových, že ich zle namontujú a budú fučať, za to výrobca okien nemôže vo väčšine prípadov. Preto je dôležité aké má montážna firma referencie a tomu by mali aj vo svojich internetových profiloch, ak nejaké majú, :-p venovať viac pozornosti, napr.založiť svoje vlastné objektívne diskusné fórum.
Odpovedať
my sme objednali salamander 7 komorove s trojsklom. zatial sa vyrabaju. uvidime ake budu ale to zistime az ked namontuju a asi ked tam daky cas stravime aj.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
no nakoniec to vyzera ze tiez budeme mat Salamander Streamline 5 komorove 3 sklo aj stou paropriepustnou paskou... dostali sme zaujimavu ponuku @mima1 ako ste s nimi spokojny?
Odpovedať
@maznacik007 podla mojho nazoru sme lepsie nemohli urobit. vybrala by som si ich zas. my teraz nepocujeme ani ked nam niekto klope na okno. a su uplne super. my sme pasky od nich nevzali napocitali nam ich na 6000sk tak sme si kupili sami a urobili sme si ich sami.
Odpovedať
Profilova fotka
@maznacik0007 ja mam ponuku na salamander 7 komorove trojsklo pasky 11 ks 5000eur
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 diky tie pasky tu ani nemam co stoja samostatne lebo to tu mam nacenene spolu s osadenim... @dusko my mame podobne okien teda 12 ks. z toho 4 ks francuzske a dvojo balkonove... a zatial uvazujeme o tom 5 komorovom 3 skle aj s paskami nam to nacenili na 4000 Eur bez vchodovych dveri. Tak skusim dat nacenit aj ten sedem komorovy.. u nich
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@peter1jurga ty si asi obch.zastupca na eurookna...., ci?
Odpovedať
Ahojte rozhodujeme sa pre plastaky:-)ale nevieme či dat na novostavbu 2 alebo 3 sklo dik za rady:-)
Odpovedať
Tiež sme si dali naceniť plastové okná od Schuco,trojsklo,dali veľmi dobrú cenu,čo som od nich nečakala...Máme od nich okná aj na byte sme veľmi spokojní,čo sa týka vzhľadu aj ovládania bez problémov.Na jednej izbe máme okno od Slovaktualu,myslím že poslednýkrát,to ovládanie je strašné.Takže pozor na kovanie pri oknách,najlepšie sú siegenia a maco myslím.Na Incon som počula zlé referencie,niečo ohľadom výstuže profilu,neviem.Čo sa týka našej novostavby,rozmýšľali sme z hľadiska ceny nad plastovými ale nedá mi to z estetického hľadiska drevo je asi najlepšie.Boli sme pozrieť u známej okná Urzedowski,po dvoch zimách bezchybné,super cena,aj keď dvojsklo,vyrovnali sa plastovým. katka 09 na novostavbu určite trojsklo.
Odpovedať
@katka09 ja myslim, ze urcite 3sklo. my sme pred dvoma tyzdnami objednali schuco...tiez nam sparvili dobru cenu, a aj ten pan bol velmi mily, vsetko nak dobre vysvetlil, vysiel v ustrety :-) tak si predstavujem jednani :-) a nakoniec sme sa rohodli aj pre vchodove hlinikove celo presklenne dvere od nich...tiez 3 sklo...som zvedava kto to bude umyvat :-D
Odpovedať
@katka09 mozno blbost, no moj nazor ............ trojsklo by som davala len na dost velke presklenne tabule, na klasicke okna by som sa bala ohladom vahy, pretoze su tazsie, neverim, ze by sa casom neprejavila vaha na kridlach a kovani. Podla mna uplne staci dvojsklo na okno s obycajnym rozmerom .... a ak by to trojsklo bolo fakt taka totalna bomba, preco davaju predajcovia akcie "trojsklo za cenu dvojskla"? Kto vam da dnes nieco zdarma? No neviem, kazdy sa musi rozhodnut sam :-D :-D
Odpovedať
ozaj a tiez budeme mat schuco :-) ......... a tiez som spokojna s vyberom :-D :-D
Odpovedať
@dada70 myslim si, ze kvoli tepelnoizolacnym vlastnostiam je lepsie 3sklo...a napr. my by sme sa radi dopracovali k NED, takze dvojsklo neprichadzalo do uvahy ;-) a kedze budeme mat riadene vetranie v dome, takze otvaranie okien az tak velmi nehrozi :D
Odpovedať
@macka23 .... Macka, no tak to je u vas uplne o inom, presne .... Ony sa naozaj odporucaju najma do NED, do uplnej klasiky by som ich ja osobne nevolila ... :-) Naozaj sa bojim skrizenia kridla pri castej manipulacii, hadam mam pred unikom tepla pomozu vonk. rolety ......... Dokonca ani predajca ma vobec nepresviedcal, ze nemam pravdu :-D :-D a trepem o tom 3-skle, heh.
Odpovedať
@dada70 ja nevravim ze je to blbost...len sa na to divam uz teraz tak...ze ked vidim ake chodia nedoplatky za plyn mojim rodicom a ake maju mesacne zalohove platby, tak sme si povedali, ze teraz do toho radsej viac investujeme a urobime vsetko preto aby sme tak aj my neskoncili ;-) a dobre okna a vchodove dvere k tomu patria :-)
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?