Kto má v albume fotky tmavozelených okien?

Ma niekto z vas v albume tmavozelene okna?vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
tmavo zelene okna su velmi pekne... su uplne bezne napr. v Taliansku . Aj okenice mavaju v tej farbe .. tu je fotka takej garaže.. aj okna ma ten dom zelene, ale nemam foto
Odpovedať
Profilova fotka
tu su este neejsske foto. aspom okenice a pod. :) hodi sa to skor k takemu primorskemu a vidieckemu stylu
Odpovedať
@katrin21 jej, ty si zlata..tu prvu fotecku poznam, skoda ze nie je vidno aka je strecha a zvysok domu..my budeme mat kombinaciu s tehlickami, tak sa mi hodi k tomu takato silno zelena farba okien a garaz. brany,,,dakujem..
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinasc skusim odfotit , je to kusok od nas.. ale oni to prehnali, otehlickovali cely dom az moc , co by az tak nevadillo ,ale dali k tomu ciernu strechu :-S a to teda este som nestretla cloveka, co by povedal, ze ake to maju pekne.. hoci oni sa isto snazili..ale tak hlavne, ze im sa paci :)
Odpovedať
netreba sa tej olivovozelenej báť.Niekde má tradíciu.Robil som na jednu kapličku reštaurovanie 90ročných dverí a boli super. Nemám ich ale nafotené.Zásadne používam voskové oleje-nepoznám lepšie laky.Aj prípadné poškodenie sa dá opraviť tak,že nieje poznať žiadnu opravu.pekne jby bolo skombinovať zelenú s bielou /hlavne na vidieckom dome/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
My sme sa rozhodli tiez pre tmavozelene okna, velmi sa nam take pacia,v marci nam ich pridu namontovat, potom pridame fotky do albumu...:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
aj my sme sa rozhodli pre tuto farbu okien, budeme mat mediteran antik cervenu skridlu a fasadu chceme taku skoricovo hnedu a zelene okna , uz sa tesime :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@marekkassay dobry den, mohli by ste prosim prihodit fotku domu so zelenymi oknami? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?