Kto má skúsenosť potrebujem poradiť

Profilova fotka
Dostali sme ponuku na okná od INCONu 6-komorový profil - okná INCON Luxury s tromi tesneniami medzi rámom a krídlom a so spodným odvodnením, stavebná hĺbka je 76 mm. Kovanie je nemecké Winkhaus ActivPilot, máte niekto skúsenosť je to 21 okien.
Odpovedať
@22petruska a sklá?
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr trojsklo
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr trojsklo s U= 0.6 W/m2K, zvukový útlm Rw až do 47dB
Odpovedať
@22petruska medziskelný rámček si overte - či neni náhodou hliníkový zvukový útlm je asi všeobecne o ponúkaných sklách, klasické trojsklo nemá tak vysoké Rw inak OK, aj profil, hlavne aby cena bola prijateľná a nezbabrali montáž
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr máme ponuku aj na 6 komorový profil SALAMANDER bluEvolution so stavebnou hĺbkou 82mm a prestupom tepla 0,8 W(m²·K). Izolačné trojsklo plnené argónom a prestupom tepla 0,5 W(m²·K) vybavené teplým rámikom SWISSPACER pre zamedzenie enormného rosenia. Bezpečnostné kovanie WinkHaus. cenovo nie je veľký rozdiel len 100 eur a teraz nevieme čo je lepšie
Odpovedať
@22petruska Porovnajte záruku, spôsob montáže - kto z nich dáva montážne pásky, ako vyžaduje norma? Blízkosť servisu... aké doplnky sú v cene (parapety, sieťky, žalúzie?)
Odpovedať
@22petruska JA som vyberal medzi Slovaktual Pasiv OL, Incon Exclusive, Salamander BE elegant a Winergetic premium. Mal som nacenené aj Rehau Geneo a Gealan S9000. V podstate sú to okná porovnateľných parametrov, nech vyberieš ktorékoľvek, chybu neurobíš. Ja som nakoniec po dlhom špekulovaní vybral toho obojživelníka. Síce boli problémy s firmou, ktorá to sprostredkúva, ale po 2 mesiacoch som sa dočkal. Budúci týždeň by mi ich mali montovať. Ak vydržíš, napíšem ti, ako to vyzerá.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr INCON ponuka čisto len okná a montáž, druhá ponuka okná montáž, parapety a 10 rokov záruka
Odpovedať
@22petruska balcksr píše o montážnych páskach... Aj mne to ponúkali - cena za montáž bola dvojnásobná. Veľa som pátral a rozhodoval sa, či ich dať. Dospel som k názoru, že za tú cenu mi to nestojí. Osobne neverím, že by mali takú pridanú hodnotu. Ak sa kvlitne namontujú okná do peny a čo najskôr sa to omietne, nič sa nestane, vydrží to tiež roky. My máme v paneláku už 16 rokov okná iba na pene a nie je problém. ALe kto chce a verí tomu, nech si to dá.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 dakujem mne sa tiež viac pozdáva ten obojživelník :-) ak sa dá do IP napísať firma od ktorej ste ich objednávali?
Odpovedať
@22petruska Pozor na 10 ročnú záruku! Mám to aj ja. Neviem, od ktorej firmy máš ponuku, ale asi to bude poedobné u tých obojživelníkov, že ti ju dajú, ale s podmienkou, že každé 2 roky ti budú robiť odborný servis. Tento pozostáva z nastavenia krídla a servis 1 krídla stojí 8 EUR. Ak teda máš 21 okien, z toho polovicu dvojkrídlových, tak 1 servis ťa bude stáť cc a 250 EUR.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@chrobak7 presne je to tak ako píšete
Odpovedať
@22petruska asi by som sa priklonila k bluEvo
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr dakujem :-) užitočné priklonenie pre mňa
Odpovedať
@22petruska Ešte dodám, že bluEvo má 2 dizajny. Hranatý a oblý. Rozdiel je len v zasklievacej lište, ale vyzerá to úplne inak.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 aha
Odpovedať
@22petruska Pre lepšiu predstavu:
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?