Krbová vložka

Profilova fotka
Vedeli by ste mi poradiť odkiaľ najvýhodnejšiu krbovú vložku a za rozumnú cenu....? Dík
Odpovedať
Profilova fotka
@ondro2112 je tu vela tem o vybere krbovych vložiek, skus sa pozrieť tam a nezakladať novu temu, dokonca hned dve .. :-) Okrem toho treba povedať, na aky ucel vložku chces, ci obcasne kurenie po veceroch, alebo kurenie vacsieho priestoru a okolitych izieb s prieduchmi,alebo vložka s vymennikom atd.... treba poznať o aky dom ide, ci je zatepleny, ake ma tepelne straty a podla toho vybrať vykur. rozsah vložky... neriadit sa v ziadom pripade len nizkou cenou vložky, to si potom radsej ziadny kozub nedavajte.. :) Skus hladať cez forum , zadaj nejaky text, otazku, vetu, ono ti to najde temy s tym suvisiace a v realite sa porad s dobrym krbarom... tu ziskas len zakladne info, aby si mala aky taky šajn..
Odpovedať
co si perdstavujes pod "najvýhodnejšia krbova vložka" a čo je podľa teba "rozumná cena." ?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý výkon a rozumná cena, zhruba 800€??
Odpovedať
Profilova fotka
A katrin, som tu nový a pomýlil som sa že som založil do skupiny okná a dvere príspevok ohľadom krbu..stane sa 8-)
Odpovedať
co je dobry vykon?
Odpovedať
Profilova fotka
treba si pozriet starsie temy ;-)
Odpovedať
Treba si uvedomit, ze KV je investicia na dlhe roky. Nie je nic horsieho,ako kupit silou mocou najlacnejsiu KV a po kratkom case burat celu obstavbu a vlozku menit,lebo zistis,ze si kupil nekvalitnu haraburdu,s ktorou mas iba problemy. Ne nete su tisicky tem a recenzii. Treba si naskor ujasnit na co ma KV sluzit,aky priestor ma vykurit,co vsetko od nej vyzadujes,kde bude osadena,aku obstavbu budes robit a pod.A potom googlit,citat a vyberat... Ake ste uplni laici ,je lepsie si najst dobreho krbara a ten vam poradi vopred s rozhodovanim a kupou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ondro2112 tak este raz a po lopate : tu cez forum zadas nejake slovo, alebo vetu napr: vid foto a vyhodí ti zoznam tem, kliknes na ne, citas, pytas sa v nich :-) tym padom nemusis zakladať duplicitne temy :) Kedže si novy, snad ti to pomože takto pochopiť :) vid druha foto okrem toho stale si nenapisal podstatne informacie : rozloha vykurovaneho priestoru, ci to ma byt hlavne, alebo doplnkove kurenie, ake su straty tepelne domu, ake okna ( 2sklo 3sklo) atd..... aka je predpríprava na krb ... atd... Preto ti radim najskor prestudovať tieto temy a potom sa pytat dalej.. Lebo podla mna v tejto faze ani sam nevies , co chces, 8-) len cenu poznas aku si si dal ( ktora je dost nizka :-S ) a vykon sa len tak z brucha tiež neurcuje :) Dobrý vykon - je velmi vseobecny pojem.. pre niekoho v NED dome je to 3KW a pre iny dom- velky nezatepleny dom s velkycm fr. oknami orientovanymi na sever nebude dost ani 12kW
Odpovedať
Profilova fotka
Dík, ty si ale mudrhelec 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?