Koľko vás vyšli dubové okná?

prosim Vás kolko Vás vyšli?
Odpovedať
ahoj hanculka , ja som nedavno objednavala dubove eurookna na nas novy dom. Cena okna a vchodove dvere 850 000 skk. je to dost ale ten pan , ktory nas obsluhoval ma skoncenu lesnicku skolu a zo vsetkych drevin nam odporucil dub zo slovenska. Vraj rastol u nas a tym aj okna budu pripravene na poveternostne vplyvy pocasia ako su u nas. Ja som predtym rozmyslala medzi meranti a dub. meranti vysli asi o 200 000 lacnejsie. Jeho tvrdenia zneli dost logicky, tak som stavila na kvalitu a nie na cenu. :-) ADA
Odpovedať
hanculka aj my sme rozmyslali nad drevenymi oknami, ale nakoniec sme dali plastove. Muzikovi sa nexce potom po par rokoch stale natierat. :-D davali sme si robit ponuky na plastove aj drevene a nebol nejake obrovsky rozdiel v cene.
Odpovedať
Profilova fotka
2adakollarova: Okna so vstupnymi dverami za 850 tis? Nemam paru kolko stoja drevene eurookna, ale to snad davate na cely panelak a nie na rodinny dom. 2kubanka: davali ste cisto biele alebo uz v nejakej farbe, alebo foliovane z vonku a vnutro biele? Aka bola cca cenova ponuka.
Odpovedať
aj mne sa to zda vela my mame eura sice zo borovice za 270 000 aj s 2 dverami a 7 oknami a 1 terasovymi
Odpovedať
marek27: len cena vchodovych dvery je 98 000,skk.Su to dvere a dva bocne svetliky. A k tym oknam :my mame dom s celkovou plochou 304m2/vela izieb =vela okien/. A takmer vsade mame vysoke okna/ oni to nazyvaju dvere/ s terasovymi prahmi t.j. bezbarierove, naviem ci aj tie hlinikove listy nie su trosku drahsie. A vsetky horne izby maju tzv. francuzske okna. janetina , z borovice to vychadzalo 400 000. ale tych okien a terasovych dveri mas menej ako my.
Odpovedať
adakollarova hod foto vsak naozaj velka cena je to asi by som nedala tolko co este interier, ale asi na to mate myslim v dobrom ;-)
Odpovedať
my mame 6 izieb s dost velkymi oknami a kuchyna a 2 kupelky napis kolko izieb mas
Odpovedať
janetina, neviem ti dat foto lebo tie okna som este len objednala a budu my ich montovat az za 12 tyzdnov. A k tym peniazkom: kazdy pri stavbe domu si plny svoje sny o byvani podla svojich fin. moznosti. A ja pozeram na kvalitu a odborny vyklad pri kupe, a nie na peniaze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?