Kľučka umiestnená na okne nižšie

Prosím, nemá niekto na okne kľučku nižšie, nie v strede? Pýtam sa kvôli okne v kúpelke, ktoré je dosť vysoko. Prípadne foto by mi moc pomohlo. Ďakujem :)
Odpovedať
@elina1 ahoj, my síce nemáme v kúpeľni okno, ale na klasických izbových oknách máme kľučky nižšie ako v strede. V rodičovskom byte sme mali priamo v strede, tak keď nám montovali do nového bytu okná, tak som z toho bola mierne mimo, ale teraz by som už inak ako nižšie nechcela. Večer to odfotím a hodím ti to sem :-)
Odpovedať
@elina1 Ja to tak mam v kupelke
Odpovedať
Ďakujem Vám pekne, Martuška, fotka mi moc pomôže :)
Odpovedať
Aj my mame na kupelke klucku dost nizko.lebo mame obdlznikove vysoke okno. Keby bolo v polovici nikto by tam nedociahol. Nemame s tym ziaden problem.
Odpovedať
@elina1 Ahoj myslím že žiadny problém... ja to tak mám tiež v kúpelke :)
Odpovedať
@elina1 prepáč, včera som na okno úplne zabudla :-( tak okno máme vysoké 136 cm a kľučku máme od spodného rámu na 55 cm. Takže je to o desať cm nižšie ako v strede :-)
Odpovedať
musela som zatiahnuť žalúzie. Inak mi to nešlo odfotiť. Dúfam že som pomohla :-)
Odpovedať
@martuska ďakujem moc za foto aj všetkým za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to bežná vec.Stačí ak pri ponuke ktorú vám bude dávať montážna firma požiadate o nižšie uloženie kľučky.V drtivej väčšine firiem je to bez príplatku.Ja to osobne považujem za vhodnejšie ,pohodlnejšie umiestnenie kľučky,ako do stredu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?